Cancan ultimă oră

Cristina Cioran, primele declarații despre despărțirea de tatăl copilului ei. După ce a fost cerută de soție, vedeta și Alex Dobrescu au pus punct relației

Publicat: 02 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Cioran primele declarații despre despărțirea de tatăl copilului ei. După ce a fost cerută de soție vedeta și Alex Dobrescu au pus punct relației
Cristina Cioran, primele declarații despre despărțirea de tatăl copilului

Cristina Cioran a făcut primele declarații despre despărțirea de tatăl copilului. După ce a fost cerută de soție, vedeta și Alex Dobrescu au decis să meargă pe drumuri separate.

Povestea dintre Cristina Cioran și tatăl copilului ei se pare că a ajuns la final! Anunțul potrivit căruia cei doi nu mai formează un cuplu a fost făcut chiar de cel care era partenerul de viață al vedetei, care a mărturisit că el este „fostul iubit” al Cristinei Cioran.

Primele declarații ale Cristinei Cioran despre despărțirea de tatăl copilului

Despre despărțire, Cristina Cioran a spus că există deferențe de opinie și nu se mai înțeleg, motiv pentru care au decis să meargă pe drumuri diferite.

„Am avut niște diferențe de opinie, nu ne mai înțelegem, suntem cumva în alte sfere, și ne-am despărțit. Asta este, cam atât, nu e nimic spectaculos.”, a spus Cristina Cioran.

Întrebată dacă mai există cale de împăcare cu tatăl copilului ei, Cristina Cioran a spus că nu își face planuri, iar prioritatea ei este Ema, fetița ei.

„Nu știu, nu îmi fac planuri acum, prioritatea mea este Ema, așadar o las cum a picat. Nu e nimic spectaculos, nu s-a întâmplat nimic extraordinar. O despărțire ca oricare alta”, a mai spus Cristina Cioran, la Antena Stars.

Cristina Cioran, primele declarații după ce a fost cerută de soție

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au cunoscut în urmă cu doi ani, la o petrecere, iar de atunci au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Pe data de 20 octombrie, în ziua în care a fost cerută de soție, Cristina Cioran a vorbit despre momentul emoționant cu care a surprins-o tatăl copilului ei.

„Da, m-a cerut de soție! Acum de dimineață s-a întâmplat, la prima oră, ca să nu cumva să mă gândesc prea mult (râde). De dimineață a venit și a improvizat ceva, a venit la pat, mi-a adus niște flori. Nu mi-a oferit încă inelul, e comandat, mi-a dat doar florile. S-a mai întâmplat de multe ori să mă ceară, dar am decis împreună că nu are sens, că nu ne grăbim, că nu ne interesează asta acum, dar el își dorește foarte tare oficializare și de aceea”, spunea, Cristina Cioran, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Adauga un comentariu