Cancan ultimă oră

Cristina Cioran și iubitul ei, pregătiți pentru pasul cel mare? Ce spune vedeta despre cununia cu Alex

Publicat: 11 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Cioran și iubitul ei pregătiți pentru pasul cel mare Ce spune vedeta despre cununia cu Alex
Cristina Cioran și iubitul ei, Alex, trăiesc o intensă poveste de dragoste de mai mult timp, astfel că din rodul iubirii lor a rezulta și micuța Em

Cristina Cioran a trecut prin mai multe perioade mai puțin plăcute încă de când a născut, însă acum a răsărit soarele și pe strada ei. Vedeta se simte din ce în ce mai bine, la fel și fetița ei, astfel că au doar motive de fericire, mai ales că se apropie și botezul micuței. Ei bine însă, ce spune aceasta despre cununia cu Alex?! Sunt pregătiți pentru pasul cel mare?!

Cristina Cioran a vorbit în exclusivitate pentru Antena Stars, unde a povestit cum se simte acum, dar și noi detalii neașteptate de viața ei!

Ce spune Cristina Cioran despre cununia cu Alex

Cristina Cioran și iubitul ei, Alex, trăiesc o intensă poveste de dragoste de mai mult timp, astfel că din rodul iubirii lor a rezulta și micuța Ema. Acum, după ce au depășit perioada grea de la nașterea fetiței lor, cei doi se pregătesc de botez, un eveniment foarte important pentru ei.

Ei bine, deși se ocupă în detaliu de botezul fiicei și vrea ca totul să iasă ca la carte, întrebată despre pasul următor în relație de cuplu, și anume cununia, Cristina Cioran a dezvăluit că nu are în plan acest lucru, fiind unul dintre aspectele pe care nu pun preț.

Cristina Cioran și Alex, dragoste fără acte

Răspunsul Cristinei Cioran a luat prin surprindere pe toată lumea, astfel că vedeta a venit cu o serie de argumente pentru care nu se grăbește absolut deloc cu acest eveniment. Fără a ezita, vedeta a declarat că, nici ea și nici Alex, nu pun preț de un acte, dragostea lor fiind la fel de mare cu și fără el.

Tot în exclusivitate pentru Antena Stars, Cristina Cioran a mărturisit că este o mamă foarte devotată, astfel că de când s-a născut fiica ei, foarte rar a plecat de lângă ea sau a lăsat-o în grija tatălui ei.

„Ies destul de rar de când am devenit mamică fiindcă de multe ori îi curge năsucul sau ceva. Alex este mereu acolo cu mine și se implică foarte mult, însă nu vreau sa fiu absentă de la creșterea fiicei mele fiindcă sunt obsdată de ea. (…) Nu intenționăm să ne căsătorim. Eu susțin că oamenii pot să se iubească și fără acte, așa că nu avem în plan asa ceva”, a declarat Cristina Cioran.

Adauga un comentariu