Cancan

Cristina ICH, amendată în trafic de către Poliţie! Ce făcea atunci când a fost prinsă. A început să plângă instant

Publicat: 20 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Cristina ICH a fost amendată în trafic de către polițiștii de la Brigada Rutiera. Din cate se pare, iubita lui Alex Piturca a fost surprisa cu telefonul mobil în timp ce conducea automobilul. Cristina susține că polițiștii au umilit-o și s-au comportat neadecvat cu dansa, drept pentru care a inceput să plângă.

Iubita lui Alex Pițurcă a fost amendată și, spune ea, înjosită de Poliția Română, după ce a fost surprinsă cu telefonul în mână, în timp ce conducea. Cristina a izbucnit în plâns din cauza nervilor și s-a descărcat pe internet.

Cristina ICH a fost amendata în trafic

Cristina Ich a povestit cu ochii în lacrimi ce a pățit aseară, în Bucureșți, când a fost oprită de doi agenți de poliție. Potrivit declarațiilor ei, organele de poliție s-ar fi comportat neadecvat cu ea, însușindu-și un aer de superioritate și umilind-o.

Deși, în același timp, chiar ea povestește că le-a spus polițiștilor „că poate să-i dea și 10 puncte de penalizare”, cu alte cuvinte, că nu i-ar păsă de pedeapsa primită de la Poliția Română, gest care, poate fi interpretat tot într-un aer de superioritate și de jignire de agentul cu care iubita lui Alex Pițurcă a discutat.

„Băi, câtă nesimțire. Că te uiți la Waze. Zic: unde vrei să-mi pun waze-ul? Îl aveam în mână. Băi, omule, înțeleg că vrei să-mi dai amendă, ok. Ia-mi și puncte. I-am zis: ia-mi 10 puncte, nu 6. Mi-a zis: ți-am dat 9. Dar dă-mi câte vrei tu. Băi, un pușți, un cordit, un tupeu pe capul lui, ceva ce n-am  văzut. Trebuia să ajung urgent undeva și nu știam strada. Aveam nervi și i-am făcut o semnătură, el: îți fac alt proces verbal. Mamă, deci… dar pentru ce să-mi faci un alt proces verbal? Nu te-am jignit, nu ți-am zis nimic”, a povestit Cristina Ich pe Instagram.

„Pentru ce îmi faci tu un alt proces verbal. Am început să țip pe urmă. Semnez cum vreau eu. Trebuia să-i fac reclamație. Băi și cum se comportă. Cam cât m-am abținut să nu-l înjur… Aia nu e poliție. Se numește frustrare. Te și umilesc. Ei fac abuz de putere.”, a povestit Cristina Ich pe contul ei de socializare”, a mai spus iubita lui Alex Pițurcă.

Bloggerul Zoso a criticat-o dur, din nou

Bloggerul Zoso, care în trecut a mai „amendat-o” online pe tânăra influenceriță și-a spus și de această dată părerea pe site-ul lui de blog.

„Awww, a prins-o polițistul că făcea live-uri la volan și ea a dat-o repede că nu are unde pune telefonul și de fapt se uita în Waze. Sunt scumpe rău suporturile de telefon, aparent. Poate un barter cu Cât Mobile sau GSMnet ceva, să primească unul din ăla mișto, să nu mai ia biata fată amenzi și să se ia nesimțițîi de polițișți de ea.”, a spus Zoso pe internet.

„Avem continuare: stai pe stories, stai pe waze, problema nu e ce face ea, ci ce ați înțeles voi, da?!?!?

update: da, pisoi, după capul tău, noi suntem concurenți pe business. aham. și nu, nu trăiesc de pe urma ta, stai liniștită, asta îți spui tu că să îți justifici ție de ce râde lumea de tine. gimnastică mentală. hai, mai zi cu contractul de imagine cu chiareu și alte minuni.”, a mai spus bloggerul după Cristina Ich l-a criticat la rândul ei, în replică.

Cristina Ich, pe lista nominalizărilor la categoria „Romanian Social Media Star”

Influencerița a fost nominalizată la Premiile E!Entertainment, cele care au făcut-o celebră și pe Adelina Pestrițu peste hotare, la categoria „Romanian Social Media Star of 2020”.

Căci da, Cristina este un adevărat star în mediul online, acolo unde e urmărită de nu mai puțîn de 776.000 de oameni.

„Este ultima săptămână până pe 23 octombrie când se mai poate vota, iar pe 15 noiembrie aflăm câștigătorul/ câștigătoarea”, le-a spus fanilor pe Instastory.

Cristina are nevoie de voturile românilor pentru a fi desemnată starul anului în mediul online și nu îi vă fi ușor căci nu este singura nominalizată la această categorie.

Adauga un comentariu