Sport

Cristina Neagu poate fi desemnată din nou cea mai bună jucătoare a etapei din Liga Campionilor

Publicat: 11 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Neagu poate fi desemnată din nou cea mai bună jucătoare a etapei din Liga Campionilor

Cristina Neagu, care a contribuit din plin la victoria lui CSM București contra lui Vipers Kristiansand (25-23), a fost nominalizată la titlul de cea mai bună jucătoare a etapei a treia din grupele principale ale Ligii Campionilor. Neagu a marcat 14 goluri în meciul din Norvegia – a repetat performanța din meciul anterior.
Interul stânga al naționalei României a marcat 14 goluri pentru CSM și în meciul din etapa a doua, câștigat cu 32-27 la București, în fața formației franceze Metz.
Neagu a fost desemnată cea mai bună jucătoare a rundei. Contracandidatele sale au fost Marta Batinovic (Muntenegru), care a apărat foarte bine poarta campioanei României, SCM Râmnicu Vâlcea, și slovena Ana Gros (Brest Bretagne Handball).

Cristina Neagu, 28 de goluri în ultimele două meciuri din Liga Campionilor

Neagu le are ca rivale în ancheta pentru MVP-ul rundei a treia pe pagina de Facebook a Ligii Campionilor pe austriaca Sonja Frey (Team Esbjerg) și pe rusoaica Iulia Managarova (Rostov).
Frey a înscris 8 goluri pentru formația daneză în meciul terminat la egalitate la Metz, 31-31. Managarova a marcat de 9 ori pentru Rostov în meciul câștigat la Budapesta cu Ferencvaros (35-31).
CSM București a mai avut două laureate ale etapei în acest sezon, în prima fază a grupelor, portarul Denisa Dedu și centrul sârb Andrea Lekic.

Adauga un comentariu