Sport

Cristina Neagu și-a prelungit contractul cu CSM București: „Păstrarea în lotul feminin de handbal a celei mai bune jucătoare a lumii a reprezentat o prioritate”

Publicat: 18 feb. 2020

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a anunţat, marţi seară, prelungirea contractului cu jucătoarea sa de bază, Cristina Neagu. ”Sunt fericită să joc în continuare în ţară”, a spus handbalista după semnarea contractului pentru încă două sezoane.

”CSM Bucureşti continuă să aibă obiective înalte, iar păstrarea în lotul feminin de handbal a celei mai bune jucătoare a lumii a reprezentat o prioritate. După accidentarea la genunchi suferită la finalul anului 2018, Cristina revine încet, dar sigur, la forma care a consacrat-o. Handbalista de 31 de ani a avut o evoluţie de vis în ultimele meciuri din Liga Campionilor, reuşind să înscrie câte 14 goluri împotriva liderului grupei principale 1, Metz Handball, şi împotriva campioanei Norvegiei, Vipers Kristiansand”, a notat CSM Bucureşti.

La rândul său, Cristina Neagu (31 de ani) a spus:

”Nu mai este un secret faptul că una dintre cele mai mari dorinţe ale mele este să câştig Liga Campionilor cu o echipă din România. Am ales să rămân tocmai pentru că am încredere în acest proiect, în această echipă şi am încredere că putem să transformăm în realitate acest vis. Sunt fericită sa joc în continuare în ţară, în faţa acestor suporteri minunaţi care îmi arată dragostea şi aprecierea lor la fiecare meci, şi îi asteptăm în numar mare la fiecare partidă, pentru că sprijinul lor înseamnă foarte mult pentru echipa noastră!”.

 

Adauga un comentariu