Cancan ultimă oră

Cristina Șișcanu a izbucnit! A vrut să clarifice neapărat zvonurile: „Nu este totul o minciună”

Publicat: 19 apr. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Cristina Șișcanu este om de televiziune, dar și unul foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde are o mare comunitate de fani și unde-și expune viața profesională și personală, spune ea, fără filtre.

Tocmai de aceea, acum, în online, a avut o reacție vehementă, după ce tot mai mulți internauți, în urma divorțurilor în masă produse în lumea vedetelor, au reacționat spunând că persoanele publice încearcă să mintă poporul și să se complacă în anumite situații.

Cristina Șișcanu a răbufnit în mediul online

În aceste condiții, prezentatoarea a luat foc, simțindu-se vizată de cei din mediul online, și a ținut să-și spună punctul de vedere.

Soția lui Mădălin Ionescu spune că toată lumea e diferită, toate poveștile de viață și de iubire sunt diferite și asta face ca tot ce se vede în online să fie diferit.

Concret, vedeta spune că dacă unii arată doar părțile bune ale vieții lor, sunt și persoane publice care se expun fără filtre.

Ba mai mult decât atât, Cristina Șișcanu, privindu-și viața de familie, dar și pe cea a prietenilor și cunoscuților săi, declară că unele povești de iubire nu doar că se afișează a fi frumoase, dar sunt chiar și mai frumoase, mai solide și mai reale decât pe Instagram.

Cristina Șișcanu: „Eu nu sunt adepta că e totul minunat”

Ceea ce o face să reacționeze acum când toată lumea, inclusiv ea și Mădălin Ionescu, este băgată în aceeași oală cu cei care își ascund problemele ori cu cei care doar pozează în cuplurile perfecte, fiind departe de acest punct.

„Stați așa, că m-am enervat un pic. Adică sunt așa, un pic contrariată de tot trendul ăsta, vai, că pe Instagram se postează numai părțile bune ale vieții și că e totul cu sclipici, roz. Și în poveștile de iubire la fel, dar de fapt ei stau și fac diverse sacrificii și compromisuri. Deja s-a dus în partea cealaltă. Măi oameni buni, eu zic că există și povești de iubire care arată la fel ca pe Instagram. Adică frumoase, poate chiar în viața reală sunt și mai frumoase decât pot fi ilustrate pe Instagram, în imagini. Da, există, pot să confirm lucrul ăsta, și nu vorbesc doar din propria experiență, am văzut și în jurul meu multe cazuri. Deci pe Instagram nu este totul o minciună. Diferă de la caz la caz. Punct. Niciun om nu este la fel ca altul, nicio poveste nu e la fel ca alta. Eu nu sunt adepta că e totul minunat, cu siguranță nu poate fi așa ceva. Și nici invers, că toată lumea se preface, și în realitate lucrurile stau foarte rău”, a spus Cristina Șișcanu, pe contul ei de Instagram.

Adauga un comentariu