Cancan

Cristina Șișcanu a lansat acuzații grave. Ce spune despre jurații „Bravo, ai stil! Celebrities”

Publicat: 21 dec. 2020
Cristina Șișcanu a lansat acuzații grave
Cristina Șișcanu l-a acuzat pe Cătălin Botezatu că a primit foloase materiale sau de altă natură de la Andreea Tonciu

Cristina Șișcanu le-a declarat război juraților de la „Bravo, ai stil Celebrities” și a lansat acuzații grave după ce a pierdut competiția. Ea a precizat că unii dintre jurați ar fi primit foloase materiale sau de altă natură de la unele concurente.

Concurenta Cristina Șișcanu a lansat o serie de acuzații grave care au surprins pe toată lumea. Aceasta a insinuat că Maurice Munteanu și Cătălin Botezatu au fost părtinitori și au avut anumite legături cu unele dintre concurente.

Cristina Șișcanu a lansat acuzații grave

Cristina Șișcanu a lansat bomba în marea finală „Bravo, ai stil!”. Aceasta l-a acuzat pe Cătălin Botezatu că a primit foloase materiale sau de altă natură de la Andreea Tonciu pe parcursul sezonului. Juratul s-a arătat indignat de aceste acuzații și a explicat de unde au pornit.

Cătălin Botezatu a declarat că nu se poate discuta despre așa ceva și că acuzația este puerilă și nefondată. Acesta a mărturisit că, într-adevăr, s-a întâlnit la un moment dat cu Anamaria Prodan, nașa de cununie a Andreei Tonciu, și au vorbit despre ea, însă lucrurile s-au oprit aici.

După ce a terminat cu creatorul de modă, Cristina Șișcanu a luat-o în vizor și pe Raluca Bădulescu, care a spus despre ea că a ajuns până în finalul competiției doar din noroc și că nu ar avea vreun merit. Așa că soția lui Mădălin Ionescu a ținut să se apere.

„Norocul este al vostru că am participat în acest sezon”, a spus Cristina Șișcanu.

Ce s-a spus despre Maurice Munteanu

Tirul de acuzații nu s-a oprit aici, iar Cristina Șișcanu a avut ceva de spus și la adresa lui Maurice Munteanu. Aceasta l-a acuzat pe jurat că a stat în spatele ținutelor Alexandrei Ungureanu, concurenta care a pus mâna pe marele premiu.

„Ați stat în spatele ținutelor purtate de Alexandra Ungureanu?”, l-a întrebat Cristina Șișcanu.

Juratul i-a răspuns imediat, scurt și la obiect, evitând să dea curs discuțiilor contradictorii.

„Evident că răspunsul este nu, Cristina Șișcanu”, a răspuns Maurice Munteanu.

Cristina Șișcanu a avut probleme în familie

În cadrul emisiunii de la Kanal D, Cristina Șișcanu a făcut mărturisiri legate de familia sa. Concurenta a mărturisit că participarea ei în emisiune a creat multe discuții în familie.

„Nu sunt într-o stare foarte bună, s-a răsculat toată familia; și soțul, și mama, și copilul. Soțul zice că nu mai are nevastă, copilul zice că nu mai are mamă. Situația nu e prea bună. E foarte solicitant aici… Mă rog, orice familie are probleme”, a explicat Cristina Șișcanu.

Acum, însă, după ce Cristina Șișcanu a lansat acuzații grave la adresa juraților, rămâne de văzut dacă scandalul creat se va stinge.

Comentarii
Adauga un comentariu