Cancan ultimă oră

Cristina Șișcanu a vorbit despre divorțul de Mădălin Ionescu: „Nu știu de ce ar trebui să mă justific într-un fel…”

Publicat: 13 oct. 2021
Madalin Ionescu si Cristina Siscanu, dupa ce a folosit o dieta de slabit
De ceva timp, în presă, circulă zvonuri cum că Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu ar fi divorțat, deși niciunul dintre ei nu a afirmat acest lucru

De ceva timp, în presă, circulă zvonuri cum că Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu ar fi divorțat, deși niciunul dintre ei nu a afirmat acest lucru. Cristina Șișcanu a făcut primul pas în acest demers și a vorbit despre divorțul dintre ea și Mădălin Ionescu, într-un videoclip postat pe Instagram.

În ultima vreme, în showbiz-ul autohton ar fi apărut zvonuri și speculații cu privire la un posibil divorț între Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, deși niciunul dintre ei nu a afirmat acest lucru. Cristina Șișcanu a făcut primul pas în acest demers și a vorbit despre despărțirea dintre ea și Mădălin Ionescu, într-un videoclip postat pe Instagram.

Cristina Șișcanu a vorbit despre zvonurile legate de divorțul dintre ea și Mădălin Ionescu: „Nu știu de ce ar trebui să mă justific într-un fel…”

Cristina Șișcanu a dorit să lămurească toate curiozitățile legate de căsnicia ei cu Mădălin Ionescu și, mai ales, să răspundă întrebării legate de un divorț între cei doi. Cristina a postat, în acest sens, un videoclip pe Instagram unde a explicat cum este, cu adevărat, toată situația.

„Voiam să vorbesc despre situația asta cu divorțul. Într-adevăr, de vreo 10 zile, ne întreabă foarte multe persoane dacă am divorțat, dacă divorțăm, chestii de genul ăsta. Și doamna de la Mega Image ne-a întrebat, și domnul de la florărie, și prieteni foarte apropiați, și colaboratori de-ai noștri, și persoane care dețin funcții importante și care ne cunosc. Am dat exemple de categorii de persoane cu care interacționăm, care ne cunosc și toți ne-au întrebat acest lucru.

Eu am crezut că lucrul acesta va trece de la o zi la alta, dar lumea este tot mai preocupată de subiect, văd că și pe Instagram mă întreabă persoane. Au trecut vreo 12 zile de când a început nebunia asta.

De fapt, nici nu mă mai întreabă, lumea afirmă că noi am divorțat și, cu părere de rău, așa, afirmă acest lucru. Sincer, nu știu cum ar trebui să răspund la o astfel de situație. În primul rând, nu este adevărat, în al doilea rând, nu știu de ce ar trebui să mă justific într-ul fel, că e adevărat, că nu e adevărat, dar înțeleg curiozitatea persoanelor care ne cunosc, persoanelor publice, nu sunt absurdă să nu înțeleg acest lucru.

Cristina Șișcanu

De unde a pornit totul?! Sincer, nu mă deranjează în niciun fel, adică faptul că s-a speculat asta sau… nu, deci nu este adevărat. Într-adevăr, a fost un pic incomod pentru că a trebuit să dăm explicații unor oameni, să le spunem, dar nu despre asta este vorba, e vorba despre cum a pornit toată nebunia asta. Nu înțelegeam de ce există asemenea întrebări din partea oamenilor care ne cunosc și apoi am cercetat problema și se pare că tot internetul este împânzit de o știre despre un divorț între mine și Mădălin dar, de fapt, dacă citești articolul, nu despre asta e vorba, dar titlurile sunt atât de înșelătoare încât toți oamenii au perceput că noi am fi divorțat.

Cristina Șișcanu

Unii îmi scriu acum că „ce probleme am”. Eu dezmint aceste lucruri, și cineva mă întreabă ce probleme am. Tocmai de aceea nu am de ce să justific, să aduc argumente, ce contează dacă divorțez sau nu divorțez? Situația mea nu schimbă cu nimic situația altei persoane.”, a explicat Cristina Șișcanu pe Instagram.

Adauga un comentariu