Cancan

Cristina Șișcanu criticată că este grasă după ce s-a pozat în costum de baie

Publicat: 11 aug. 2020
Cristina Șișcanu criticată că este grasă
După ce s-a pozat în costum de baie, Cristina Șișcanu a fost criticată că e grasă

Cristina Șișcanu criticată că este grasă. Soția lui Mădălin Ionescu este în mijlocul unei controverse după ce s-a pozat în costum de baie. Aceasta a primit mai multe critici din partea internauților. Motivul? Ar fi prea grasă și i s-a sugerat să meargă la sală.

Cristina Șișcanu și soțul ei, Mădălin Ionescu, au plecat într-o vacanță de vis în Grecia. Pentru a împărtăși aceste momente cu fanii, vedeta a publicat mai multe imagini în costum de baie. Se pare, însă, că imaginile n-au fost pe placul tuturor. Astfel, unii internauți au criticat-o din nou că este prea grasă și i-au sugerat să meargă la sală.

Cristina Șișcanu criticată că este grasă

De când a născut, Cristina Șișcanu și-a schimbat complet stilul de viață. Astfel, ea s-a concentrat pe o alimentație sănătoasă, atât pentru ea, cât și pentru fetița sa. Deoarece s-a luptat la un moment dat cu kilogramele în plus, soția lui Mădălin Ionescu a apelat la dietă. Vedeta mărturisea că a slăbit peste 27 de kilograme cu ajutorul unui meniu recomandat de medicul nutriționist.

„Am avut 87 de kilograme şi am slăbit 27 de kilograme. Acum am 60, dar aş vrea să mai dau două-trei kilograme jos. Cât am fost însărcinată am poftit la foietaje, dar acum am grijă, mă abţin. Meniul pe care l-am ţinut a fost dat de o doamnă doctor nutriţionist”, povestea soția lui Mădălin Ionescu.

Pentru că a reușit să atingă greutatea mult dorită, Cristina Șișcanu are acum curaj să se afișeze în costum de baie. Ea nu a ratat ocazia de a se poza în bikini, pentru a-și etala formele apetisante. Din nefericire, inițiativa acesteia nu prea a fost pe placul multora. Cristina Șișcanu a fost criticată că este grasă și că trebuie să mai muncească mult pentru a slăbi.

Ce mesaje i-au transmis „fanii”

„Uita-te un pic la video-ul făcut… nu ți se pare că ar trebui să te duci pe la sala?”, „Penibil e puțin spus”, au fost câteva dintre comentariile răutăcioase ale internauților.

În urma acestor comentarii, Cristina Sișcanu a răbufnit și s-a arătat afectată de aceste remarci jignitoare.

„Da, ar trebui. Și dacă nu am mers la sala, nu am voie sa port costum de baie? Sau ar trebui să stau ascunsă? Doamnelor, fiți mai relaxate! Singure vă creați frustrări. Eu nu am frustrări chiar dacă ar «trebui» să mai pierd câteva kg și să fiu mai tonifiată conform unor «standarde» impuse de nu știu cine!”, a răspuns Cristina Șișcanu.

Din moment ce Cristina Șișcanu a fost criticată că este grasă, rămâne de văzut ce va face în continuare. Fie va mai slăbi pentru a fi pe placul unora, fie se va menține la standardele ei.

Comentarii
  • Ce s-a ajuns: sa-ti spuna niste jeguri de oameni ca esti grasa la 60 kg. In ce directie merge societatea asta? In primul rand ca are exact cat trebuie, in al doilea rand chiar rejectam orice om, orice caracter doar pentru ca nu este absolut perfect fizic? Nu e de mirare ca aceasta presiune naste idei proaste in materie de fizic printre persoane precum: Gabriela Crudu, Bianca Dragusanu, Mihaela Radulescu etc. Frumusetea esentiala nu sta in bisturiu si in numarul de kilograme. Parerea mea.

Adauga un comentariu