Cancan

Cristina Şişcanu face furori pe Facebook. Cu ce se ocupă frumoasa prezentatoare tv în prezent 

Publicat: 25 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Şişcanu face furori pe Facebook. Cu ce se ocupă frumoasa prezentatoare tv în prezent 
Cristina Siscanu face furori pe Facebook si demonstreaza tuturor ca are o cariera de succes.

Jurnalista Cristina Şişcanu face furori pe Facebook, demonstrând tuturor că are o carieră de succes.

Aceasta are o vastă experiență de reporter și realizator de emisiuni, iar admiratorii ei se întreabă cu ce se ocupă frumoasa prezentatoare tv.

Aflată în atenția publicului după căsătoria cu Mădălin Ionescu, Cristina Şişcanu este o prezență activă pe rețelele de socializare și se dedică atât familiei, copiilor, cât și profesiei.

Cristina Şişcanu face furori pe Facebook

Cristina Şişcanu este o prezență aparte în showbizul românesc, remarcându-se prin cariera sa în televiziune de peste un deceniu. Vedeta tv pare că deține cheia succesului și reușește să se reinventeze atunci când este nevoie. 

În ultimul timp, soția lui Mădălin Ionescu s-a retras din televiziune, dar moderează o emisiune online pe Facebook, care s-a dovedit a fi una de succes. Cristina Şişcanu a declarat că s-a retras o perioadă din lumea televiziunii pentru a se dedica fetiței pe care o are împreună cu soțul ei, celebrul prezentator Mădălin Ionescu, dar și celor doi copii ai lui din prima căsătorie.

Cristina Şişcanu a demonstrat că este o femeie puternică, depășind problemele din plan personal. Aceasta a vorbit deschis într-o emisiune despre greutățile din familia ei, depre boala lui Filip, băiatul din prima căsătorie a lui Mădălin Ionescu. 

Cu toate acestea, celebra realizatoare tv a reușit să lupte cu dificultățile împreună cu soțul ei, care o susține mereu:

„Nimic în viaţă nu mi s-a dat uşor. Tot ce am obţinut a fost prin muncă, luptă, sacrificiu. Am suferit, am învăţat, am mers înainte. Nu m-am oprit niciodată, chiar dacă am căzut. Aşa am reuşit să îmi construiesc un psihic puternic şi un echilibru emoţional.”

Jurnalista se implică în tot felul de campanii și proiecte online, aparițiile sale pe Facebook fiind urmărite de un număr impresionant de admiratori. Vedeta tv postează fotografii cu familia ei de care este extrem de mândră, dar și proiectele sale pe care le realizează. 

În cadrul emisiunii online pe care o moderează, Cristina Şişcanu invită diferite personalități pentru a discuta despre diverse subiecte de interes public, frumoasa prezentatoare remarcându-se prin forma fizică de invidiat.

Cu ce se ocupă în prezent frumoasa prezentatoare tv

Cristina Şişcanu este cunoscută pentru cariera sa jurnalistică impresionantă. Puțini sunt cei care știu că celebra moderatoare lucra în televiziune înainte de căsătoria cu Mădălin Ionescu. 

Traseul profesional al vedetei nu a fost unul ușor. Într-un interviu, vedeta tv a declarat că a absolvit Facultatea de Drept, dar nu a reușit să profeseze în domeniu pentru că la acea vreme nu obținuse cetățenia română. Cristina Şişcanu s-a născut în Republica Moldova, dar a venit în România pentru studii, demonstrând că prin muncă și cele mai mari dorințe pot fi îndeplinite.

„Când am absolvit facultatea nu aveam cetăţenie română, iar ca să dau admiterea la Barou trebuia să fiu cetăţean român. Acum e cam târziu… Am ales deja televiziunea”, a spus aceasta.

În prezent, Cristina Șișcanu este o soție și o mamă dedicată familiei, dar nu a renunțat la televiziune. Jurnalista a vorbit deschis despre activitățile și proiectele din mediul online pe care le pregătește pentru publicul ei numeros:

„Eu realizez de două ori pe săptămână o emisiune online pe care o puteţi urmări pe pagina mea de Facebook. Să ştiţi că nu este simplu de pregătit, necesită multă muncă, exact ca un show tv. Eu am nevoie de două-trei zile ca să pun totul la punct pentru o singură ediţie.

Trebuie să găsesc o temă, un invitat, o poveste, să mă gândesc la titluri, să fac burtiere, să mă asigur că siglele sponsorilor intră unde şi când trebuie. Am o echipă cu care lucrez, dar eu trebuie să coordonez totul la emisiunea mea, iar Mădălin la a lui pentru că şi el realizează un talk show online pe care-l puteţi viziona pe pagina lui de Facebook.

De asemenea, Cristina Șișcanu își dorește să schimbe mentalități prin campaniile pe care le realizează:

„Am derulat timp de doi ani o campanie „pro-alăptare în public” şi am reuşit să schimb multe mentalităţi. Mai mult decât atât, există şi un proiect de lege, adoptat de Parlament, care a pornit de la această campanie.

Cristina Șișcanu este în prezent una dintre cele mai îndrăgite femei de televiziune din România și face furori pe Facebook. Frumoasa prezentatoare este o soție și o mamă fericită, iar proiectele sale profesionale sunt urmărite cu interes de publicul larg.

Adauga un comentariu