Prima pagină » Cancan » Cristina Șișcanu, despre copii. Ce spune soția lui Mădălin Ionescu despre relația cu Filip, băiatul prezentatorului

Cristina Șișcanu, despre copii. Ce spune soția lui Mădălin Ionescu despre relația cu Filip, băiatul prezentatorului

30 sept. 2021, 10:56,
BZI.ro, în Cancan

Cristina Șișcanu și-a dorit mereu copii. Aceasta are alături de Mădălin Ionescu trei copii, doi dintr-o căsnicia anterioară a prezentatorului TV și unul al cuplului. Cristina și Mădălin formează unul din cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc.

Vedeta a reușit să lege o legătură strânsă cu Filip, băiatul lui Mădălin Ionescu, care este bolnav.

Ce spune Cristina Șișcanu despre copii

Cristina Șișcanu este căsătorită cu Mădălin Ionescu, iar cei doi traiescu o frumoasă poveste de dragoste. Vedeta a participat la “Bravo, ai stil!” și a reușit să își crească și mai mult popularitatea, chiar dacă de multe ori a fost criticată. Cristina are o relație specială cu copiii soțului ei din căsnicia pe care acesta a avut-o cu Mihaela Coșerariu.

Filip, băiatul lui Mădălin Ionescu, este un copil cu nevoi speciale, iar vedeta de televiziune a știut mereu să îi fie alături.

„Filip a fost primul copil care mi-a spus „mamă”, nu Petra. Suntem de nouă ani împreună, iar eu îl iubesc foarte mult, am o slăbiciune pentru el. Trebuie să spun că toată familia a suferit pentru el, pentru că nu există centre şi specialişti care să le facă mai uşoară viaţa copiilor cum este Filip şi să îi ajute să-şi croiască un drum în viaţă.

Sunt doar nişte tentative de centre aş putea spune, dar nu la nivelul la care ar trebui. El merge la o şcoală normală, la o clasă specială. Colegii sunt prietenii lui. El nu are prieteni adolescenţi „normali”, să zic aşa. Din păcate cei mici nu sunt învăţaţi de părinţi să accepte oamenii cu nevoi speciale şi să se comporte civilizat cu ei, aşa că tinerii ca Filip se confruntă cu respingere şi cu răutăţi”, a spus Cristina

Cristina Șișcanu are o fetiță cu Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu are o fetiță de patru ani cu prezentatorul tv. Cu toate acestea cei doi nu elimină posibilitatea de a avea încă un copil.

„Mami și tati se gândesc să facă un bebeluș. Am calculat că nu mai avem foarte mulți ani la dispoziție, nu mai avem timp de gândire”, a declarat Cristina Șișcanu la Antena Stars în urmă cu ceva timp.

Soția lui Mădălin Ionescu a vorbit și despre relația pe care cei doi copii o au cu mama lor, Mihaela Coșerariu.

„E frumoasă viaţa cu toţi cei trei copii, Ştefania, Filip şi Petra. Nu este uşor pentru noi însă, că întreaga responsabilitate este pe umerii noştri. Eu şi Mădălin ne-am ocupat de tot, inclusiv de educarea emoţională a Ştefaniei şi a lui Filip. Mama lor nu s-a implicat deloc. Îi vede pe Ştefania şi pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relaţia dintre ei…Pentru mine este un mister, eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu. Nici nu mai are sens să discutăm despre acest aspect, nu mai are rost. V-am spus, se văd de patru-cinci ori pe an undeva în oraş„, a declarat vedeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *