Cancan ultimă oră

Cristina Șișcanu, mesaj pentru George Buhnici, în costum de baie! Cum s-a fotografiat soția lui Mădălin Ionescu

Publicat: 19 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Șișcanu mesaj pentru George Buhnici în costum de baie Cum s-a fotografiat soția lui Mădălin Ionescu
Cristina Șișcanu, mesaj pentru George Buhnici în costum de baie

Cristina Șișcanu a intervenit și ea în scandalul momentului care îl are în centrul atenției pe George Buhnici. Vedeta se află în vacanță alături de Mădălin Ionescu și a decis să îi transmită un mesaj lui Buhnici prin intermediul unei fotografii prin care își arată corpul.

De când au apărut declarațiile lui George Buhnici cu privire la femei, mai multe vedete s-au arătat revoltate, motiv pentru care au transmis diferite mesaje prin care pun la zid emiterea unor astfel de idei eronate în spațiul public. Printre acestea se numără și Cristina Șișcanu care, mai degrabă, a făcut un gest prin care demonstrează că nu o deranjează absolut deloc să-și expună corpul fix așa cum este.

Cristina Șișcanu a reacționat în scandalul George Buhnici

Chiar dacă se află în vacanță pentru a se relaxa, Cristina Șișcanu este la curent cu tot ceea ce se întâmplă în țară, așa că a decis să intervină în cel mai nou scandal apărut în mediul online în ultimele zile.

Declarațiile lui George Buhnici au ajuns rapid la urechile tuturor. Cele mai multe dintre persoanele publice au avut un cuvânt dur de spus la adresa acestuia, mai ales pentru că este o persoană publică de mai mulți ani, iar o astfel de eroare de comportament afișată l-ar putea costa chiar și cariera.

Relaxată și liniștită în vacanță, Cristina Șișcanu s-a afișat într-o poziție ușor neavantajoasă, pentru a scoate în evidență că imperfecțiunile sunt perfect normal și că femeilor nu ar trebui să le fie rușine cu corpurile lor și s-a postat pe o rețea de socializare.

Soția lui Mădălin Ionescu, mesaj pentru George Buhnici

Chiar dacă nu este lucrat în sala de fitness, soția lui Mădălin Ionescu s-a afișat cu abdomenul pe Instagram, dând peste nas tuturor celor care au păreri asemănătoare cu cele ale lui George Buhnici.

După ce a postat fotografia pe o rețea de socializare, soția lui Mădălin Ionescu a lăsat și un mesaj pentru George Buhnici.

„Să se oripileze Buhnici”, este mesajul transmis de Cristina Șișcanu.

Adauga un comentariu