Cancan

Cristina Șișcanu și-a scos casa la vânzare. Ce are de gând să ia atunci când pleacă din locuință

Publicat: 25 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Șișcanu și-a scos casa la vânzare. Ce are de gând să ia atunci când pleacă din locuință
Cristina Șișcanu susține că are nevoie de o casă mai mare, deoarece ea și soțul ei au o familie numeroasă

Cristina Șișcanu și-a scos casa la vânzare, în toamna anului trecut, deoarece are nevoie de o locuință mai spațioasă pentru familia ei. La acea vreme, soția lui Mădălin Ionescu anunța că vinde vila complet mobilată și utilată. Totuși, la câteva luni bune de când Cristina Șișcanu a făcut anunțul, nimeni nu s-a arătat interesat de achiziționarea locuinței.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt căsătoriți de 12 ani, din mariajul lor rezultând o fiică, pe nume Petra. Anterior, soțul vedetei a mai avut un mariaj și mai are doi copii, un băiat și o fată. Din păcate, Filip, băiatul lui Mădălin Ionescu, se confruntă cu o condiție medicală deosebită, însă Cristina Șișcanu este o mamă foarte grijulie. Cu toate acestea, vedeta nu mai face față și vrea să-și angajeze o menajeră.

Cristina Șișcanu și-a scos casa la vânzare. Cum arată vila

În toamna anului trecut, când a decis să scoată casa la vânzare, pentru că familia are nevoie de o lucuință mai spațioasă, Cristina Șișcanu le-a prezentat locuința fanilor.

„Nu pot să prezint casa într-un singur video, așa că astăzi vă prezint livingul și bucătăria. Acesta este livingul nostru. A fost renovat acum un an și jumătate, conform designerului. Bun, ce vreau să vă spun este că, din zona de living se intră în zona de bucătărie.

Bucătărie pe care în primii ani am lăsat-o open space, însă mai târziu am închis-o în sticlă. (…) Bucătăria am renovat-o tot de curând. Vreau să vă spun că gresia este deosebită. Faianța la fel. Am investit ceva în bucătărie, iar aparatura este toată de ultimă generație. (…)

A noastră casă, aceasta pe care o scoatem la vânzare, are 196 de metri pătrați utili, este în duplex și accesul din DN1 este foarte ușor de făcut și nu este departe. Este localizată în Otopeni”, spunea atunci Cristina Șișcanu.

Locuința se vinde cu tot ce este în ea

Totodată, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu anunțau atunci că au de gând să vândă casa complet mobilată și echipată. Astfel, după încheierea tranzacției nu vor lua cu ei decât hainele și actele, respectiv bunurile personale.

„Oricum nu luăm nimic din casă, doar lucrurile personale: haine, acte, cam astea. În rest, nimic, mai ales că în ultimii doi ani am tot renovat prin ea: și baia de jos, și bucătăria este nou-nouță, după ultimele standarde moderne, camera de jos, care-i camera lui Filip, am eu dressingul meu care este făcut dintr-o mobilă așa, deosebită, livingul l-ați văzut, că m-ați tot întrebat”.

Cert este că de atunci nu a apărut niciun client cu adevărat interesat, așa că familia locuiește în continuare acolo. Însă e clar că locuința e greu de întreținut, dovadă fiind anunțul postat recent de vedetă.

Adauga un comentariu