Cancan ultimă oră

Cristina Spătar a spus abia acum ce se întâmplă în căsnicia ei cu Vicențiu Mocanu! Nimeni nu s-ar fi gândit la asta

Publicat: 07 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Spătar a spus abia acum ce se întâmplă în căsnicia ei cu Vicențiu Mocanu Nimeni nu s-ar fi gândit la asta
Cristina Spătar a spus abia acum ce se întâmplă în căsnicia ei cu Vicențiu Mocanu! Nimeni nu s-ar fi gândit la asta

Cristina Spătar este iubită și apreciată de mulți români, iar de când a apărut pentru prima dată în lumina reflectoarelor, vedeta a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas, indiferent de situație.

Cântăreața a intrat în industria muzicală în urmă cu ani buni și încă de când și-a făcut debutul în această lume, vedeta a fost urmărită de fiecare dată de admiratorii ei cu sufletul la gură, mai ales atunci când urcă pe scenă sau când lansează o nouă melodie.

Ceea ce, însă, mulți nu știau despre Cristina Spătar este faptul că și Vicențiu Mocanu este foarte implicat în cariera ei, soțul artistei având mereu un cuvânt de spus când vine vorba despre viața profesională a cântăreței.

„Mă consult cu Vicky la toate piesele, pentru că mă susține și întotdeauna împărtășește cu mine orice părere sinceră, îți dai seama că el trebuie să fie cel mai corect și cel mai sincer. Am simțit că se implică maxim și că își dorește să fac treaba asta”, a spus Cristina Spătar, pentru un post TV.

Cristina Spătar, despre accidentul în care a fost implicată în urmă cu câțiva ani

Cristina Spătar și-a deschis sufletul în fața admiratorilor ei și a făcut o serie de declarații despre accidentul rutier în care a fost implicată în urmă cu câțiva ani.
La momentul acela, vedeta se îndrepta spre casă, atunci când o altă mașină a lovit frontal bolidul în care se afla ea și, din fericire, nu a pățit nimic atunci, scăpând nevătămată din respectivul impact.

„Eu personal nu am provocat niciodată un accident. Chiar aici, în zona mea, în Crevedia, Buftea, a intrat cineva în mine frontal acum câțiva ani. Aveam o mașină foarte frumoasă, foarte puternică și silențioasă, cu motor mare. Dânsul avea STOP, iar eu aveam prioritate.

Aveam vreo 70 și ceva la oră, mă întorceam către casă. Dânsul nu a oprit, eu am tras de volan să-l ocolesc, dar el venea despre mine. Mi s-a părut că a făcut intenționat a venit. Au venit cei de la SMURD, m-au scos de acolo, eu eram întreagă și nevătămată, mașina era într-adevăr distrusă, a fost daună totală, dar acel om a avut probleme, a ajuns la spital. Ca să vezi ce înseamnă o mașină bună, care îți oferă protecție”, a mărturisit Cristina Spătar, potrivit Spynews.ro.

Adauga un comentariu