Cancan ultimă oră

Cristina Spătar, detalii cutremurătoare despre pierderea mamei: „Blândețea întruchipată era mama mea”

Publicat: 28 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Spătar detalii cutremurătoare despre pierderea mamei Blândețea întruchipată era mama mea
Cristina Spătar, detalii cutremurătoare despre pierderea mamei

Cristina Spătar, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din țara noastră, a trecut prin multe momente grele de când și-a pierdut mama. Cu toții știm cât de apropiată a fost artista de cea care i-a dat viață, iar acum a oferit detalii despre ce semne primește din partea acesteia.

Cristina Spătar, detalii cutremurătoare despre pierderea mamei

În exclusivitate pentru Antena Stars, Cristina Spătar a vorbit despre mama ei. Artista a mărturisit că de foarte multe ori o visează pe femeia care i-a dat viață și își amintește cu drag de tot ce a fost. Vedeta susține că primește tot timpul semne din partea mamei ei, care ar avertiza-o cu privire la situațiile dificile care urmează.

„Am visat-o, îți dai seama, ca orice copil care își pierde mama. Când o visez, mă avertizează de situații dificile, urmează ceva dificil în viața mea. Trebuie să fiu mai atentă, nu știu… așa e, chiar am observat când o visez pe ea, am parte de experiențe puțin plăcute sau sunt situații mai delicate”, a mărturisit Cristina Spătar, în cadrul emisiunii Star News.

Ce semne primește artista

Cristina Spătar este convinsă că deși mama ei nu îi mai este aproape fizic, aceasta îi este tot timpul alături și o ajută. Artista a vorbit și despre cât de blândă a fost femeia care i-a dat viață. Vedeta a ținut să precizeze că de fiecare dată când este pusă în fața unei situații mai complicate se roagă la Dumnezeu, iar apoi „vorbește” cu mama ei.

„În orice situație delicată, mă rog lui Dumnezeu și, ulterior, vorbesc cu ea, că știu că ea mă ajută și m-a ajutat toți anii ăștia când mi-a fost mai greu. Ea nu a fost o mamă oarecare, a fost o mamă… foarte blândă, caldă, o mamă adevărată, nu pot să explic. Blândețea întruchipată era mama mea”, a adăugat artista.

Îndrăgita artistă trebuia să-și aniverseze mama în urmă cu ceva timp, dar este nevoită să trăiască cu dorul în suflet. Cristina Spătar și amintește cu drag de toată perioada copilăriei și despre cât de bună era femeia care i-a dat viață.

Adauga un comentariu