Cultural

Cristina Ștefan, dezvăluiri surprinzătoare despre viața de familie. ,,Îmi imaginam că va fi mai ușor și m-a luat așa…”

Publicat: 08 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Ștefan dezvăluiri surprinzătoare despre viața de familie. Îmi imaginam că va fi mai ușor și m-a luat așa
Cristina Ștefan s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor pentru a se dedica familiei ei frumoase.

Celebra dansatoare de la ,,Cronica cârcotașilor”, frumoasa Cristina Ștefan, a făcut recent câteva dezvăluiri despre viața de familie. Vedeta este căsătorită cu îndrăgitul actor Denis Ștefan și formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Aceștia au împreună două fetițe superbe, pe Dominique Maria și pe Delia Maria. Iată ce spune Cristina Ștefan despre soțul ei și cum se descurcă aceasta în ipostaza de mamă.

Cristina Ștefan, dezvăluiri inedite despre soț și copii

Cristina Ștefan este o prezență discretă în showbiz-ul autohton. Fosta ,,bebelușă” de la emisiunea ,,Cronica cârcotașilor” apare destul de rar la evenimentele mondene, însă atrage privirile tuturor de fiecare dată când se afișează în public. La vârsta de 30 de ani, Cristina Ștefan se declară o femeie împlinită. Vedeta are o carieră de succes, iar pe plan personal radiază de fericire alături de soțul ei, nimeni altul decât celebrul actor Denis Ștefan.

Frumoasa dansatoare nu ezită să își surprindă fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii de familie, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. Recent,Cristina Ștefan a vorbit despre provocările vieții de cuplu, dezvăluind cum se descurcă în ipostaza de mamă a doi copii.

„Creștem copii. E bine, asta ne-am dorit, suntem împliniți, fericiți, dar e și greu. Te gândești că trec anii și este mai ușor, dar nu este așa. Eu resimt acum. Mă relaxasem mult prea mult. 8 ani, Delia e mare, e clasa întâi. Cea mică e o bucurie, o veselie, este un copil atât de vesel și de pozitiv. Este foarte diferită de Delia. Am luat-o de la capăt, dar trece timpul foarte repede. (…) După 14 ani de televiziune, dans, coregrafii, mi-am dorit asta. A venit când a trebuit să vină. Acum stau și mă ocup 100% de ele.”,  a declarat frumoasa vedetă.

Cristina Ștefan se declară o femeie împlinită la vârsta de 30 de ani și are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei celebru, Denis Ștefan. De viața de familie se bucură din plin și frumoasa actriță Diana Dumitrescu. Aceasta radiază de fericire alături de partenerul ei de viață și se bucură din plin de rolul de mămică. Și Catrinel Sandu se bucură de succes la vârsta marilor împliniri. Vedeta și-a încercat norocul în afaceri împreună cu soțul ei și câștigă sume impresionante.

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat vedeta

Cristina Ștefan are o familie frumoasă și se bucură din plin de rolul de mămică. Aceasta s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor pentru a se dedica celor două fetițe superbe și soțului ei, actorul Denis Ștefan. Celebra dansatoare s-a confruntat cu momente grele în timpul celei de-a doua sarcini, iar problemele de sănătate o împiedicau să rămână însărcinată.

„Aflasem de puțin timp, îmi era atât de frică să nu pierd sarcina. M-am rugat mult… mulți ani… Nu am știut că am Chlamydia în sânge, analiză pe care nu am făcut-o niciodată. Am avut perioade, în cei 8 ani după nașterea Deliei, când m-am simțit rău. (…)

Frustrarea era și mai mare, nu rămâneam însărcinată. Până am ajuns la doctorul care a știut ce investigații să facem și, la câteva luni după tratamentul împotriva Chlamydiei, am rămas însărcinată. Așa a trebuit să fie! Sunt recunoscătoare, pentru tot!”, a mărturisit aceasta.

Cristina Ștefan a trecut peste momentele grele din viața privată, iar în prezent aceasta se bucură de rolul de mamă și de soție. Aceasta se mândrește cu soțul ei, care o răsfață mereu. Mai mult, Cristina Ștefan și partenerul ei de viață își doresc pe viitor să mai aibă un copil.

„Este o mamă sper eroină, dacă în 4-5 ani o mai conving să mai facem unul, să avem și un băiețel. Acum glumim, nu mi-am dorit băiețel sau fetiță, mi-am dorit copii. Dacă o conving să mai facă un copil e bine.”, a mărturisit Denis Ștefan.

Cristina Ștefan s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor pentru a se dedica familiei ei frumoase. Vedeta se declară o femeie împlinită pe plan personal și se bucură de succes în carieră.

Adauga un comentariu