Cancan

Cristina Ștefania, apariție incendiară pe Instagram. De ce iubita lui Speak a fost criticată de internauți

Publicat: 03 mai 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Ștefania apariție incendiară pe Instagram. De ce iubita lui Speak a fost criticată de internauți
Cristina Ștefania se mândrește cu formele sale fără cusur și pozeză sexy ori de câte ori are ocazia.

Cristina Ștefania și-a uimit fanii cu o apariție incendiară pe Instagram. Artista se mândrește cu un corp perfect și nu ezită să pozeze sexy ori de câte ori are ocazia. Ultima apariție a acesteia i-a lăsat mască pe mulți. Cristina Ștefania s-a lăsat fotografiată într-o ținută sumară, care scotea totul la vedere. Iată de ce iubita lui Speak a fost criticată de internauți.

Cristina Ștefania, apariție incendiară pe Instagram

Cristina Ștefania este una dintre cele mai provocatoare prezențe feminine din showbiz-ul autohton. La vârsta de 26 de ani, iubita lui Speak arată spectaculos și se mândrește cu formele sale fără cusur. Aceasta pozează sexy ori de câte ori are ocazia, iar reacțiile din mediul online nu întârzie să apară.

Ultimul pictorial îndrăzneț al vedetei a declanșat un val de reacții. Cristina Ștefania a fost criticată după ce s-a pozat în lenjerie intimă, lăsând totul la vedere.

„Costumul ăla e mai degeaba. Nu știu le ce te-ai mai chinuit să-l pui.”, ,,La 26 de ani, nu arăți prea bine, sânii sunt prea lăsați și îndepărtați.”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Deși are parte și de replici dure, Cristina Ștefania nu ține cont de critici și face furori de fiecare dată când apare la tv, pe scenă sau la evenimentele mondene. Artista are o carieră de succes și se bucură din plin de celebritate. Iubita lui Speak se declară o femeie împlinită și în viața privată alături de partenerul ei de viață, Speak.

Cum reușește vedeta să se mențină în formă

Cristina Ștefania este o prezență sexy în lumea mondenă. Artista încinge imaginația bărbaților cu ținutele sale îndrăznețe și formele voluptoase. Recent, iubita lui Speak a postat câteva fotografii provocatoare pe rețelele de socializare, iar comentariile internauților au fost savuroase. Vedeta a declanșat controverse printre fani, însă mulți au apreciat-o pe aceasta pentru corpul perfect și atitudinea îndrăzneață. Cristina Ștefania a dezvăluit care sunt secretele ei de înfrumusețare și cum reușește să arate atât de bine.

„Nu țin o dietă strictă. Încerc să mănânc cât mai corect, fără prăjeli, fără mâncare grasă, să mănânc regulat fără să mai sar peste mese. De o lună și ceva am intrat în această rutină de sală cu mese regulate și cât mai corecte”, a declarat Cristina Ștefania.

Iubita lui Speak are planuri mărețe de viitor și radiază de fericire alături de brbatul care i-a cucerit definitiv inima și o susține mereu.

„Speak mă ajută extrem de mult. În tot parcursul meu, Ștefan e 99 la sută trup și suflet acolo pentru mine, face parte din proiectul meu, în aceași măsură ca mine. E super implicat, îi mulțumesc din suflet, dar el știe asta deja. Este cel mai bun lucru din viața mea. Suntem extrem de buni prieteni, asta în primul rând. Suntem foarte maturi în relație. Suntem la un alt nivel de iubire, e cea mai frumoasă relație pe care mi-o puteam dori vreodată, sută la sută!”, a declarat artista.

Cristina Ștefania se mândrește cu formele sale fără cusur și pozeză sexy ori de câte ori are ocazia. Aceasta face furori pe Instagram cu pictorialele îndrăznețe.

Adauga un comentariu