Cancan ultimă oră

Cristina Vasiu s-ar fi despărțit de Alin Gabriel, înainte de Revelion. Cântăreața nu a comentat subiectul

Publicat: 31 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Vasiu s-ar fi despărțit de Alin Gabriel înainte de Revelion. Cântăreața nu a comentat subiectul
Dacă până acum avea multe imagini alături de Alin Gabriel, iubitul pe care îl cunoscuse în urmă cu un an, acum tânărul e deja de domeniul trecutului

Cristina Vasiu era extrem de fericită alături de iubitul ei, conturile de pe rețelele sociale fiind pline cu fotografii în care iubirea plutea pur și simplu în aer.

Însă, tânăra cântăreață s-ar fi despărțit de Alin Gabriel, băiatul cu care avea planuri mari de viitor. Toate imaginile cu el au fost șterse de pe Instagram, iar ea a petrecut Crăciunul cu părinții săi.

Dacă până acum avea multe imagini alături de Alin Gabriel, iubitul pe care îl cunoscuse în urmă cu un an, acum tânărul e deja de domeniul trecutului.

Toate fotografiile cu el au dispărut de pe pagina sa de socializare și mai mult de atât, artista a petrecut Crăciunul în afara țării, doar cu părinții, fără ca el să fie prezent. Totodată, în ultima perioadă nu s-a mai afișat deloc cu el, astfel că despărțirea s-ar fi produs.

Până la acest moment, Cristina Vasiu nu a comentat subiectul. Nu ar fi pentru prima oară când trece printr-un eșec în dragoste, dat fiind faptul că solista a mai fost căsătorită și a divorțat la scurt timp. Chiar și așa, a mai dat o șansă dragostei, iar acum rămâne de văzut dacă va vorbi sau nu despre eventuala separare.

Cum s-au cunoscut Cristina Vasiu și iubitul ei

Cântăreața și iubitul ei, Alin Gabriel, s-au cunoscut într-un mod cel puțin inedit, ei fiind vecini în același bloc. Bărbatul locuia în același complex cu ea, s-au cunoscut pe grupul pe care sunt înscriși locatarii, iar de aici și până la o adevărată poveste de iubire nu a mai fost decât un pas.

Adauga un comentariu