Sport

CSM București a făcut spectacol la Râmnicu Vâlcea cu Cristina Neagu! Adi Vasile rămâne modest: „Returul trebuie jucat de la 0-0!”

Publicat: 08 mart. 2021
Cristina Neagu
Cristina Neagu a făcut din nou spectacol în Champions League

CSM București a câștigat derby-ul sută la sută românesc din prima manșă a optimilor EHF Champions League, 33-24 în deplasarea cu SCM Râmnicu Vâlcea. În ciuda diferenței mari de scor, Adi Vasile, antrenorul „tigroaicelor„, susține că soarta calificării nu este încă jucată.
CSM s-a impus la pas la Râmnicu Vâlcea și a luat o opțiune serioasă pentru calificarea în sferturile de finală ale EHF Champions League. Adi Vasile a dezvăluit care a fost momentul decisiv al jocului și consideră că abia în meciul retur se va decide echipa care va merge mai departe.

Adi Vasile, antrenorul lui CSM București: „E o victorie mare, dar nu voi accepta niciun pic de relaxare la retur!”

„Este o victorie mare, a fost un echilibru real între cele două echipe în prima repriză. E o diferență la care puteam doar visa înaintea meciului. Am avut maturitatea necesară pentru a gestiona un meci deosebit de important. Fetele au fost concentrate pe parcursul celor 60 de minute, pas cu pas, minge cu minge, au fost atente pe teren. Cred că e un efort al întregii echipe. A fost o primă repriză echilibrată, pe faza de apărare am reușit să legăm câteva minute fără gol, în repriza a doua am început să ne mișcăm bine și pe faza de atac, și, dând câteva goluri fără să primim, ne-am distanțat pe tabelă.

Cristina Neagu e decisivă de când a început să joace handbal. Returul trebuie jucat de la 0-0, va trebui să avem o concentrare chiar mai mare decât astăzi. Au fost multe meciuri care s-au întors. Diferența e una mare, dar nu voi accepta niciun pic de relaxare”, a declarat Adi Vasile, antrenorul lui CSM București.

Echipa care se va califica va întâlni în faza următoare a competiției învingătoarea dublei Krim – CSKA Moscova.

Adauga un comentariu