Local

CTP Iași modifică traseele autobuzelor. Iată pe unde circulă mijloacele de transport public din Iași. Mai multe stații sunt mutate

Publicat: 18 iul. 2020
CTP Iași modifică traseele de autobuz odată cu înaintarea lucrărilor pe carosabil, iar mai multe stații de transport public sunt mutate
CTP Iași modifică traseele de autobuz, iar mai multe stații de transport public sunt mutate

CTP Iași face o serie de modificări în circulația autobuzelor după înaintarea lucrărilor edilitare desfășurate pe carosabil, iar mai multe stații de transport public sunt mutate. Conducerea CTP Iași face în continuare apel către ieșeni pentru a folosi masca și mănușile de protecție atunci când circulă cu mijloacele de transport public

Compania de Transport Public CTP Iași face o serie de modificări în circulația autobuzelor după ce au fost înaintate lucrările edilitare desfășurate pe carosabil, iar odată cu aceasta mai multe stații de transport public sunt mutate. Astfel, după înaintarea șantierului din zona Tudor Neculai, circulația autobuzelor de pe traseul 23 nu va mai fi deviată pe zona Complex Sun City – Calea Galata – Str. Pantelimon Halipa – Str. Bradului – Pod Nicolina – Podu Roș, iar traseul este cel de pe șoseaua Tudor Neculai – Calea Galata. Totodată, mijloacele de transport de pe traseul 23 vor circula pe acest traseu și pe retur.

Tot din cauza lucrărilor edilitare, traseele 42 și 43 de autobuz circulă din Târgu Cucu către CUG pe itinerariul Anastasie Panu – Podu Roș – Bd. Socola – Casa Sindicatelor – Continental. Totodată, traseul de autobuz 46 circulă pe itinerariul Târgu Cucu – Anastasie Panu, Podu Roș – Bd. Socola – Frigorifer – Bucium. De asemenea, traseul de autobuz 47 circulă din Tătărași pe itinerariul Spital Sf. Maria – Elena Doamna – Anastasie Panu – Podu Roș – Pasaj Nicolina – Dacia.

Conducerea CTP Iași solicită ieșenilor care folosesc transportul public să ia măsuri de protecție împotriva COVID-19

Reamintim faptul că circulația tramvaielor în zona Tătărași rămâne în continuare întreruptă dinspre zona Târgu Cucu. Lipsa tramvaielor este însă suplinită de autobuze care circulă pe traseul Gară – Tătărași Nord.
Din cauza numărului tot mai mare de cazuri COVID-19, conducerea CTP Iași face în continuare un apel către ieșenii care folosesc transportul public pentru a lua măsuri de protecție împotriva răspândirii SARS-COV-2. Doar persoanele a căror temperatură corporală nu depășește 37,3 grade Celsius pot călători cu tramvaiul sau autobuzul.

„Poți păstra distanța socială în stație dacă te ghidezi după marcajele sugestive de pe asfalt și poți evita apropierea de alți călători dacă folosești doar ușa din spate pentru a urca în mijlocul de transport și doar ușa din mijloc pentru a coborî din acesta. Poți călători fie pe scaun, fie pe culoar, la o distanță de 1,5 metri față de alte persoane și te protejezi cel mai bine dacă porți mască atât pe gură, cât și pe nas”, au explicat reprezentanții Companiei de Transport Public CTP Iași.

Comentarii
Adauga un comentariu