WoW!

Cu ce băutură să stimulezi metabolismul zilnic

Publicat: 06 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cu ce băutură să stimulezi metabolismul zilnic

În primul rând, beți apă cu lămâie pentru efectul său depurativ. Consumată dimineața, băutura apă cu lămâie favorizează digestia și ajută la eliminarea toxinelor.

Întărește sistemul imunitar Apa cu lămâie ajută, de asemenea, sistemul limfatic, dar și sistemul nostru imunitar pentru prin eliminarea agenților patogeni.

Te scapă de răceală și gripă. Știm cu toții că lămâile sunt bogate în vitamina C, un antioxidant natural care îmbunătăţeşte sistemul imunitar și are proprietăți antivirale și antibacteriene, iar cel mai bun mod de a rămâne sănătoși în timpul perioadei de iarnă este de a bea apă cu lămâie.

Cu ce băutură să stimulezi metabolismul zilnic

Băutura aceasta scade apetitul de mâncare și te ajută să slăbești. Vitaminele și antioxidanții din lămâie reglează cantitatea de zahăr din sânge și vă ajută să vă păstrați la o greutate constantă, ba chiar să slăbiți. Consumul regulat de lămâi ajută la arderea grăsimilor.

Un pahar de apă cu lămâie pe stomacul gol ajută sistemul digestiv, te scapă de senzația de foame, te ajută să scazi în greutate şi echilibrează pH-ul în organism.

Cei cu probleme digestive este bine să se consulte cu medicul, dacă doresc să bea apă cu lămâie. Apa cu lămâie conține vitaminele B și C, este bogată în antioxidanți, proteine, fosfor, potasiu, carbohidrați, dar este și un foarte bun antibacterian, luptă împotriva răcelii și virusurilor și întărește sistemul imunitar.

Acest articol are un caracter informativ și nu înlocuiește consultul medical de specialitate.

Adauga un comentariu