WoW!

Cu ce detoxifiezi organismul înainte şi după mesele copioase de sărbători

Publicat: 16 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cu ce detoxifiezi organismul înainte şi după mesele copioase de sărbători

Toxinele sunt peste tot. De la fructele pe care le mâncăm şi până la aerul pe care-l respirăm. Acestea pot sta mai mult timp în organism şi să-l afecteze în timp. De aceea, este importantă detoxifierea, mai ales înainte şi după Sărbători, când sunt prezente excesele de mâncare.

Dacă te simţi obosită,atunci acest lucru indică un nivel de toxine în organismcrescut,care s-au acumulat şi îţi spun că este nevoie de detoxifiere. Iată cum să detoxifici fiecare organ din corp în parte:

Rinichii
Rinichii sunt organul care acumulează cele mai multe toxine în organism. Pentru a le îmbunătăţi funcţia,este recomandat să se mănânce fructe zilnic. În plus,trebuie evitată sarea atunci când urmezi o cură de detoxificare.

Ficatul
Unul dintre cele mai importante organe din organism este ficatul. Are de îndeplinit cele mai multe funcţii,şi este mereu suprasolicitat. Pentru a menţine ficatul sănătos,trebuie mâncate mai multe legume şi fructe. Evită alimentele grase şi alcoolul.

Cu ce detoxifiezi organismul înainte şi după mesele copioase de sărbători

Intestinele
Un colon curat este esenţial pentru sănătate. Alimentele care ajută la detoxifierea intestinelor sunt:varza,brocooli şi spanacul. De asemenea,bea ceai verde pentru a completa cura de detoxifiere,şi dacă vrei să slăbeşti în acelaşi timp.

Pancreasul
Atunci când aceste organe nu primesc atenţie,se pot îmbolnăvi. Pancreasul este cel care secretă insulina,necesară pentru a menţine nivelul de zahăr din sânge sub control. Pentru a-i detoxifica,poţi începe încă de la micul dejun prin mâncarea de alimente precum suc de lămâie sau ananas,şi produse bogate în vitamina B.

Dacă vrei să fii sănătoasă,ţine o cură de detoxifiere. Este cheia esenţială pentru menţinerea sănătăţii organelor. Şi cel mai simplu mod prin care poţi face acest lucru este:mâncarea de alimente sănătoase.

Adauga un comentariu