Cancan

Cu ce femeie a fost surprins Alexandru Ciucu după premiera filmului „Nasty”. Designerul a dus-o la el acasă

Publicat: 19 apr. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Cu ce femeie a fost surprins Alexandru Ciucu după premiera filmului Nasty. Designerul a dus-o la el acasă
Recent, după premiera filmului „Nasty”, Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie cu care acesta ar mai fi avut o legătură în urmă cu 11 ani

După premiera filmului „Nasty”, Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Cei doi au mai fost văzuți împreună, în urmă cu 11 ani.

În prezent, designer-ul se află în plin divorț cu Alina Sorescu.

Cu ce femeie a fost surprins Alexandru Ciucu după premiera filmului „Nasty”

Conform publicației Cancan, Alexandru Ciucu a fost văzut părăsind premiera filmului „Nasty”, care a avut loc recent, alături de Oana Vlădescu. Cei doi s-au deplasat ulterior la locuința lui Ciucu, unde a stat cu fosta sa soție, Alina Sorescu.

Oana Vlădescu, cunoscută publicului ca fostă co-prezentatoare a emisiunii Marinei Almășan la TVR, a stârnit din nou interesul presei după ce a fost surprinsă în compania designerului Alexandru Ciucu.

Nu este prima oară când cei doi apar împreună. Oana și Alexandru au fost văzuți și în 2013, alimentând speculații despre o posibilă relație.

Conform sursei citate, Oana ar fi divorțată în prezent și ar avea un copil. Cu toate acestea, identitatea tatălui copilului nu a fost dezvăluită.

Alexandru Ciucu, surpriză pentru fiicele sale de Paște!

Alexandru Ciucu a pregătit o surpriză pentru fiicele sale de Paște. Acestea vor petrece sărbătorile pascale alături de tatăl lor.

Planul stabilit prevede ca fetele, Carolina și Raisa, să petreacă prima parte a vacanței de Paște cu mama lor, Alina Sorescu. Ulterior, ele se vor alătura tatălui lor, Alexandru Ciucu, pentru a doua parte a sărbătorilor, inclusiv în ziua de Paște.

Pe lângă petrecerea timpului de calitate cu fiicele sale de Paște, Alexandru Ciucu le-a pregătit și o serie de surprize. Creatorul de modă a dorit să păstreze misterul până la acel moment, dar a dezvăluit că fetele vor primi cadouri și vor participa la diverse activități interactive.

„Da, avem un plan făcut de Paște, evident, cu familia, în primul rând. Am câteva surprize pentru fete, ele vor petrece anul ăsta Paștele cu mine, adică efectiv ziua de Paște. Vacanța de Paște e împărțită în două jumătăți – prima jumătate la mami, a doua jumătate la mine, care include și ziua de Paște. Le-am pregătit niște surprize, dar nu o să le dezvălui acum. Vor fi niște surprize interactive, vom face lucruri împreună, asta e cel mai important.

Nu sunt doar niște cadouri!”, a spus Alexandru Ciucu, conform Cancan.

Recent, după premiera filmului „Nasty”, Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie cu care acesta ar mai fi avut o legătură în urmă cu 11 ani. Aum designer-ul se află în proces de divorț cu Alina Sorescu, fosta lui soție.

Comentarii
Adauga un comentariu