Cancan ultimă oră

Cu ce probleme de sănătate se confruntă cântăreața Adda? Povestea neștiută: ,,Țin un regim foarte strict”

Publicat: 25 iul. 2021
Adda a aflat că suferă de dermografism

Adda se confruntă cu probleme de sănătate și a slăbit enorm în ultima perioadă.

Adda a slăbit mult în ultima perioadă și se confruntă cu probleme de sănătate. În urma unor analize amănunțite, artista a aflat că suferă de dermografism, o afecțiune dermatologică care se manifestă în momentul în care consumul de gluten și de histamină este unul peste limitele acceptate.

Adda, declarații despre problemele de sănătate

În cadrul unui interviu, frumoasa artistă a dezvăluit că ține un regim foarte strict pentru intoleranța la histamină și gluten. Se pare că poate consuma doar câteva alimente și acelea proaspete sau semigătite.

În urma unor investigații medicale amănunțite, Adda a aflat că suferă de dermografism.

„Țin un regim foarte strict pentru intoleranța la histamină și gluten. Am voie să mănănc foarte puține alimente, foarte proaspete, semigătite, aproape crude. M-am trezit cu o erupție foarte puternică, am făcut foarte multe investigații medicale.

Am luat o pastilă cu o zi înainte despre care se spune că se descompune în corp și poate provoca alergii.

Dar au mai contribuit și stresul, oboseala, stilul de viață haotic”, a povestit Adda.

De asemenea, în ultima perioadă, cântăreața a slăbit destul de mult. În continuare, se pare că trebuie să fie extrem de atentă la ceea ce mănâncă. Are trei mese pe zi și două gustări, dar trebuie să țină cont ca produsele respective să nu conțină gluten sau histamină.

„Mănânc aer. Țin un regim foarte strict. Am voie să mănânc foarte puține alimente. Mi s-a schimbat viața din toate punctele de vedere.
M-am trezit cu aproape soc anafilactic. A fost o pastilă pe care o luasem cu 7 zile inainte și am înțeles că provoacă alergii.

La un moment, corpul îți dă doua perechi de palme si zice: stai jos, 4. Fac șoc anafilactic din cauza histaminei, sunt foarte multi oameni care sunt diagnosticați greșit, eu sunt un exemplu că stilul de viață sănătos si colaborarea cu un medic nutriționist pot face bine.

Am renunțat la lactate, mănânc iaurturi de cocos, afine, am înlocuit ouăle de găină cu cele de prepeliță, zahărul l-am înlocuit cu miere sau cel din flori de cocos, carne proaspătă, mai mănânc cartofi prăjiți.
Nu mănânc mazăre, pentru că conține foarte multă histamină. Am trei mese pe zi și două gustări, la micul dejun mănânc iaurt din cocos cu migdale. Manânc vită, pui, este greu când merg la restaurant”, a mai declarat Adda.

 

Adauga un comentariu