Cancan ultimă oră

Cu ce probleme se confruntă Flavia Mihășan: Fosta asistentă TV cere ajutorul altor mămici

Publicat: 28 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cu ce probleme se confruntă Flavia Mihășan Fosta asistentă TV cere ajutorul altor mămici
Flavia Mihășan a devenit cunoscută după ce a devenit asistentă la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani“

Fosta asistentă TV de la „Neața cu Răzvan și Dani“ Flavia Mihășan are o comunitate de mămici în mediul online cu care împarte experiențele trăite alături de micuți iei. Flavia nu se ferește să împărtășească orice experiență și le cere sfaturi și celorlalte mămici.

Recent, fosta asistentă TV le-a întrebat pe celelalte mămici de pe grupul ei cum ar trebui să reacționeze în situația în care băiatul ei se joacă în parc, iar un alt copil vine și îl împinge.

Flavia a recunoscut că atât ea, cât și iubitul ei și-au educat băiatul să fie cuminte, liniștit și să nu agreseze pe nimeni.

„Dacă copilul vostru se joacă în nisip singurel și vine un alt copil și îl împinge din senin și copilul vostru începe să plângă. Ce reacții aveți? Noi l-am învățat pe Carol să fie foarte pașnic și să nu lovească pe nimeni, dar alți copii, nu știu dacă sunt învățați la fel, nu știu dacă trec prin alte faze sau etape, eram doar curioasă cum faceți voi să nu vă enervați maxim”, a scris Flavia Mihășan grupului ei de mămici.

Flavia Mihășan

Flavia Mihășan a concediat patru bone. Ce greșeli au făcut angajatele

Deoarece are nevoie de un mic ajutor din partea unei alte personae pentru creșterea celor doi băieți ai ei, Flavia s-a decis să angajeze o bonă.

Flavia a avut ceva bătăi de cap în găsirea unei bne pentru băieți. Aceasta a afost nevoită săconcedieze patru bone deoarece acestea nu respectau regulile de igienă.

Flavia a dat exemplul uneia dintre cele pe care voia să o angajeze, care nu s-a spălat pe mâini în momentul în care a intrat în casă. Frumoasa blondină este de părere că igiena este foarte importantă când intri într-o casă în care sunt copii mici.

Până la urmă, Flavia a reușit să găsească bona perfectă, în persoana unei prietene de familie.

„Am găsit-o până la urmă pe doamna Miki, care este o prietenă de familie. E e o minune, este ca o bunică pentru copii!”, a povestit Flavia.

Flavia Mihășan

Flavia Mihășan: Vârstă, înălțime, greutate, Instagram

Flavia Mihășan s-a născut pe 5 august 1984, în București. Frumnoasa blondină în vârstă de 37 de ani are 1,73 cm înălțime și o greutate de 51 kg.

Flavia și-a început cariera odată cu distribuirea în musicalul „Mamma Mia“. Acolo, Flavia l-a cunoscut pe Marius Moldovan, în 2018, cu care are împreună doi băieți, Carol și Tudor.

Flavia este dansatoare profesionistă, fiind balerină la bază, și a colaborate la emisiunile „X-Factor” si „Te cunosc de undeva“.

 

Flavia Mihășan

Flavia a fost asistentă la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani“ din 2013, însă a renunțat la acest job în 2019, când a rămas însărcinată.

Acum, Flavia ar dori să revină în televiziune și ar fi primit deja o ofertă de la Kanal D. Mai mult aceasta ar putea și printre concurentele „Bravo, ai stil! Celebrities“.

Flavia este urmărită pe contul ei de Instagram de peste 500.000 de persoane, marea majoritate fiind femei sau tinere mămici, admiratoare ale fostei asistente de la „Neatza cu Răzvan și Dani“.

Flavia Mihășan

Adauga un comentariu