BZI LIVE

LIVE VIDEO – Cu ce probleme se confruntă sistemul educațional din județul Vaslui? Prof. Daniela Laic, formator în educație, discută la BZI LIVE despre servicii și consiliere de specialitate pentru elevii din județ

Publicat: 21 oct. 2021

Vineri, 22 octombrie 2021, începând cu ora 13:00, invitata emisiunii este Daniela Laic, consilier școlar și profesor psihopedagog. Formator în educație, Daniela Laic conduce de peste zece ani Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Vaslui iar în cadrul emisiunii va oferi detalii privind serviciile educaționale puse la dispoziția elevilor care solicită ajutorul consilierilor școlari.

Având în vedere contextul pandemic în care ne aflăm și vremurile deosebit de dificile pe care le parcurg elevii acestei generații, profesorul va discuta și despre buna gestionare a problematicilor cu care se confruntă școlarii de toate vârstele. În discuția moderată de Roxana Caraiman, părinții, copiii cât și profesorii vor primi sfaturi pentru a depăși momentele tensionate care pot apărea în viața unui școlar.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu