Cultural

Cu ce regret a părăsit Rona Hartner această lume. „Așa mi-a părut de rău…”

Publicat: 29 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cu ce regret a părăsit Rona Hartner această lume. Așa mi-a părut de rău
Mihai Traistariu a vorbit despre marele regret al Ronei Hartner

Rona Hartner a părăsit această lume cu un mare regret. Cu doar câteva zile în urmă, pe data de 23 noiembrie, celebra artistă a încetat din viață. La vârsta de 50 de ani, Rona a pierdut bătălia cu o boală gravă care o afecta de mult timp.

Anunțul despre deces a adus multă tristețe, iar colegii săi din industrie sunt în doliu.

Ce a spus Mihai Trăistariu despre Rona Hartner

Printre cei care plâng moartea cântăreței se numără și Mihai Trăistariu. Acesta a vorbit despre regretată artistă și a dezvăluit că Rona Hartner avea o dorință neîmplinită. Se pare că ea avea planuri mari, dar nu a mai avut ocazia să le realizeze.

De mulți ani, Rona Hartner a suferit de o boală gravă. În 2019, a fost diagnosticată cu cancer la colon și la ficat. Artista a început lupta și, după un an, a reușit să se vindece. Cu toate acestea, boala a recidivat în acest an, iar cântăreața a primit din nou un diagnostic dureros: cancer la plămâni și metastaze cerebrale. Din păcate, de data aceasta, Rona Hartner nu a reușit să învingă boala, lăsând în urmă multe vise și planuri neîmplinite.

Cu ce regret a părăsit Rona Hartner această lume

Într-un interviu recent, Mihai Trăistariu a discutat despre Rona Hartner și planurile sale de viitor. Artistul a dezvăluit că Rona avea în plan să lanseze un nou album. Mai mult, cei doi ar fi trebuit să urce împreună pe scenă și să ofere publicului un duet interesant. Din păcate, realizarea acestui ultim plan este imposibilă. Mihai Trăistariu a subliniat importanța îndeplinirii măcar a ultimei dorințe a regretatei artiste.

Persoana respectivă afirmă că familia cântăreței decedate ar trebui să finalizeze ultimul său proiect și să lanseze albumul la care a lucrat în ultima perioadă.

„Știu că voia să își facă un album și era în lucru, dar nu cred că a mai apucat să-l lanseze. Uite că totuși ar trebui să-l lanseze cineva, chiar le-aș sugera celor din familie să încerce să facă asta, mai ales că are un titlu atât de îngeresc așa cumva. Să rămână ea în eternitate măcar cu un album de muzică. Ea era mai mult actriță, dar ea a și cântat mult.

Eu m-am întâlnit cu ea în emisiuni sau în concerte, spectacole și ea cânta. Este păcat dacă începuse acest album, chiar și cu câte piese sunt sau să-i mai culeagă familia melodii din emisiuni pentru că ea a fost în multe emisiuni TV și cânta live cu taraful. Să-i culeagă acele bucățele de melodii live și cu câte avea în studio să le adune 10 piese și să-i facă acest album.

Trebuia să cânt în duet cu ea, dar nu s-a mai întâmplat. M-au sunat de la Festivalul de la Mamaia în luna mai anul acesta, când vorbeau că se reia festivalul după 10 ani de pauză și au zis ca noi câștigătorii să cântăm o piesă cu care am câștigat premii la Festivalul de la Mamaia, iar mie mi-au dat să cânt «Cât de frumoasă ești».

Ne-au spus că vom cânta și încă o piesă, în duet între noi. Era și Rona în schemă și mi-au zis uite vrei să cânți cu Rona melodia «De-ar fi să vii» din repertoriul Mihaelei Runceanu?! Mihaela Runceanu este decedată și atunci am ales-o noi pe Rona Hartner, dar uite că nu a mai putut să vină. Probabil că deja în luna august ea deja în tratamente pentru cancer, nu știu. Pur și simplu nu s-a mai întâmplat, dar noi din luna mai începusem să pregătim «De-ar fi să vii»”, a declarat Mihai Trăistariu despre marele regret al Ronei Hartner, potrivit WOWbiz.ro.

Adauga un comentariu