Cancan

Cu ce s-a ocupat Răzvan Fodor pe vremea când era tânăr. Cum a ajuns acesta să aibă succes în televiziune 

Publicat: 22 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cu ce s-a ocupat Răzvan Fodor pe vremea când era tânăr. Cum a ajuns acesta să aibă succes în televiziune 
Răzvan Fodor a fost solist vocal în mai multe formații rock pe vremea când era tânăr.

Este o prezență activă în lumea mondenă însă puțini sunt cei care știu cu ce s-a ocupat Răzvan Fodor pe vremea când era tânăr. Carismaticul actor, cântăreț și prezentator tv se bucură în prezent de aprecierea publicului, iar multă lume se întreabă cum a ajuns acesta să aibă succes în televiziune.

Răzvan Fodor a fost solist vocal pe vremea când era tânăr

Fostul concurent de la Asia Express are o carieră impresionantă în televiziune, dar în tinerețe Răzvan Fodor avea o cu totul altă ocupație. Acesta s-a remarcat în muzică la vârsta de 17 ani și a cântat într-o formație rock. Puțini sunt cei care știu că îndrăgitul actor a colaborat cu Florin Ionescu, soțul regretatei Laura Stoica. 

După ce s-a bucurat de succes în formația Axial, a urmat o colaborare de succes cu Direcția 5 pe când avea doar 19 ani. Carismaticul moderator tv a fost solist vocal în cadrul acestei formații, iar următorii ani au fost importanți pentru cariera lui muzicală. 

„Paşii au fost foarte rapizi şi am fost un norocos la vremea respectivă. Eram la Palatul Copiilor, pe la 17 ani, şi cântam într-o formaţie de rock alternativ, Axial.

La şase luni după ce am intrat eu în trupă, am înregistrat nişte demo-uri într-un studio profesionist. Acolo lucra Florin Ionescu, soţul Laurei Stoica, care era toboşarul de la Direcţia 5. Aveau nevoie de vocalist.

M-au abordat şi m-au întrebat dacă n-aş vrea să trec într-o altă dimensiune. A trebuit să aleg, era vorba de cariera mea, chiar dacă cei din Axial îmi erau prieteni.

Am zis „da” şi din ‘95 până în ‘98 am fost într-una din jumătăţile Direcţia 5. Aveam 19 ani şi cântam cu unii dintre cei mai tari instrumentişti din România. Am fost trecut într-un dicţionar vox pop-rock ca cel mai tânăr solist vocal din România într-o trupa mare”, a declarat Fodor.

Cum a ajuns artistul să aibă o carieră de succes 

Răzvan Fodor s-a remarcat de-a lungul timpului nu doar în lumea muzicală, ci și în actorie și televiziune. Acesta și-a început cariera artistică în mai multe trupe rock unde a fost solist vocal, iar din anul 2000 s-a remarcat în actorie. A jucat în seriale de succes precum „Păcatele Evei”, ‘Milionari de weekend”, „Daria, iubirea mea” sau „Om sărac, om bogat.”

După succesul în filmele românești, a primit proiecte în televiziune, acestea fiind o adevărată provocare pentru îndrăgitul actor. Artistul a fost prezentatorul emisiunii „Burlacul”, dar și concurent în cadrul competiției Asia Express alături de Sorin Bontea.

Chiar dacă la început a fost reticent în ceea ce privește participarea la celebra emisiune, Răzvan Fodor a intrat în show-ul de televiziune alături de celebrul chef Bontea şi a câștigat competiția. Între cei doi s-a legat o prietenie frumoasă, care a continuat și după Asia Express.

„Când am primit propunerea de a fi concurent, în prima fază am fost destul de reticent, e în mod clar o experienţă solicitantă şi deloc uşoară. (…) Cu Sorin Bontea mă cunosc încă de la începuturile lui în televiziune şi de atunci s-a legat o prietenie între noi. El e zodia Peşti, eu Rac, suntem compatibili şi din punctul ăsta de vedere.”, a declarat acesta.

Dincolo de succesul în televiziune, artistul are o familie frumoasă de care este tare mândru. Carismaticul Răzvan Fodor este căsătorit cu Irina Fodor de mai mulți ani și au împreună o fetiță. Soția acestuia are la rândul ei mai multe proiecte de televiziune, dar cei doi reușesc să îmbine perfect planul profesional cu cel personal.

Mai mult decât atât, fostul concurent de la Asia Express a recunoscut în repetate rânduri că este dependent de soția lui și o iubește enorm. Acesta și-a suprins fanii cu un mesaj postat pe Instagram în care mărturisea că îi este dor de partenera lui de viață, plecată să filmeze pentru Asia Express.

Cei doi au o căsnicie frumoasă și atrag privirile tuturor de fiecare dată când apar în public. 

Răzvan Fodor a fost solist vocal în mai multe formații rock pe vremea când era tânăr. În prezent, acesta are o carieră de succes în televiziune și o căsnicie frumoasă alături de frumoasa Irina Fodor.

Adauga un comentariu