Stiri si curiozitati

Cu ce se asortează culoarea bej? O culoare care merge cu aproape orice

Publicat: 15 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cu ce se asortează culoarea bej O culoare care merge cu aproape orice
Culoarea bej, una dintre cele mai elegante culori care însă, se poate asorta doar cu câteva nuanțe

Dacă ești adeptul culorilor nude sau neutre, bejul este o culoare care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta. Această culoare denotă o personalitate caldă, dar și puternică și sensibilă. Dacă ai văzut un articol de culoare bej și încă nu ai știut cu ce să-l combini sau cum să-l pui în valoare, iată câteva moduri în care poți să asortezi această culoare a eleganței.

Culoarea bej întotdeauna a fost văzută ca o culoare a eleganței, cei ce o poartă având de asemenea o stare de spirit mai bună. La fel ca și culoarea albastră sau turcoaz, bejul, denotă o persoană ce are încredere în sine și se simte bine în propriul ei corp. Astfel, este important să știi să combini această culoare cu restul hainelor din ținuta ta.

Cu ce să asortezi culoarea bej dacă vrei să ieși în evidență?

Chiar dacă bejul este o culoare caldă spre neutră care te duce cu gândul la confort, împreună cu hainele sau accesoriile potrivite poți oricând să ieși în evidență. Bejul este o culoare ușor de asortat, însă este destul de greu să îți pui ținuta în evidență dacă nu ai și câteva accesorii care să lege întregul outfit împreună. Dacă alegi o ținută complet bej, precum o rochie sau o salopetă, este necesar să te evidențiezi prin intermediul unor elemente inedite și colorate. Este preferat să ai o geantă elegantă sau mai casual, o pereche de încălțăminte în aceeași paletă de culoare, dar și câteva brățări sau inele care să lege ținuta.

Ai grijă dacă alegi culoarea bej ca culoare predominantă, restul de culori să fie complementare cu aceasta.

Roșul, însă, este cea mai bună culoare de a o asorta cu bejul, deși este o culoare puternică, combinarea acestor culori îți oferă un look proaspăt, care îți recapătă încrederea în tine. Roșul este culoarea pasiunii și a neînfricării, combinată astfel cu o culoare nud, astfel combinația denotă un caracter foarte sigur pe sine și elegant.

De asemenea, verdele este o culoare la fel de puternică care se combină cu bejul. Ea fiind o culoare destul de stridentă este pusă în echilibru cu bejul. La fel se poate spune și despre non-culori cum ar fi alb sau negru care, atunci când nu știi exact cu ce să combini această culoare nude, poți merge la sigur alegând aceste non-culori.

Importanța culorilor în ținuta ta

Contextul în care îți prezinți ținuta întotdeauna a fost important, cu toate acestea, un alt factor este culoarea, care poate spune atât de multe despre tine. Cel mai bun exemplu este purtarea unei rochii albe la nuntă, chiar dacă este poate rochia perfectă pentru ocazie, de importanță mai mare este culoarea, care dacă ar fi de altă culoare sigur ai atrage privirea tuturor.

Pentru culoarea bej este cel mai important să nu alegi culori puternice, precum mov sau portocaliu, întrucât outfitul tău poate arăta de multe ori neconformist sau pus în grabă. Mizează mult pe accesorii, fiind o culoare neutră acestea vor ieși mai tare în evidență. Accesoriile vor atrage cel mai tare atenția, astfel o geantă care de obicei nu ar fi văzută fiind obturată de alte părți din ținută acum s-ar putea să fie elementul cheie din ținuta ta. Pentru a evita însă, să ai o apariție banală este important să știi cum să pui accesoriile în prim plan, chiar dacă este o nuanță ușor de trecut cu vederea.

Culoarea bej este una dintre cele mai căutate și elegante culori care fac valva anul acesta.

Adauga un comentariu