Cancan

Cu ce se ocupă acum Alina Plugaru, după ce a părăsit industria pentru adulţi

Publicat: 05 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cu ce se ocupă acum Alina Plugaru după ce a părăsit industria pentru adulţi
Alina Plugaru și-ar dori să revină în industria cinematografică însă nu în filme pentru adulți

Deoarece a intrat într-un con de umbră în ultima vreme, multă lume se întreabă cu ce se ocupă Alina Plugaru, fosta vedetă a filmelor pentru adulți. Cert este că nu are de gând să reîmbrățișeze meseria care a consacrat-o. Și totuși, recunoaște că este interesată de industria cinematografică, însă mai precis de apariția în telenovele.

În anii 2000 era una dintre cele mai cunoscute prezenţe din showbiz-ul românesc, însă de la o vreme, nimeni nu mai ştie nimic despre ea. Pe atunci şoca întreaga Românie cu apariţiile sale incendiare, dar şi mărturisirile fără perdea. În urmă cu mai bine de 10 ani, a ieşit din lumina reflectoarelor şi s-a dedicat unei afaceri care merge de minune.

Cu ce se ocupă acum Alina Plugaru

Ajunsă la 33 de ani, actriţa are un salon de masaj erotic din care scoate bani frumoşi. De curând, aceasta a fost diagnosticată pozitiv cu noul coronavirus, însă şi-a asigurat clienţii că totul este sub control şi că a luat toate măsurile necesare pentru oprirea răspândirii cu SARS-COV-2 în unitatea pe care o conduce.

Cu toate că a părăsit industria filmelor pentru adulţi, Alina Plugaru are planuri mari! După ce a împlinit 33 de ani în luna decembrie, Alina Plugaru a fost luată la întrebări de fani pe Instagram, în cadrul unei sesiuni de Q&A pe care a inițiat-o chiar ea.

Alina Plugaru, una dintre cele mai mediatizate vedete din România și una dintre cele mai apreciate actrițe din industria pentru adulți, a decis să înceapă o nouă carieră. Actrița născută în Vaslui a primit foarte multe întrebări, iar cel mai des a fost întrebată dacă va reveni în industria pentru adulți și dacă va filma un nou film. Pentru a nu lăsa loc de interpretări, Alina Plugaru a afirmat că nu mai revine în pornografie, dar că ar vrea să apară în telenovele!

Ce a făcut după ce a părăsit industria pentru adulţi

În ultima vreme, actriţa se ocupa de un salon de masaj erotic din care scoatea bani frumoşi. Mai mult, aceasta le dă asigurări clienților că totul este sub control şi că a luat toate măsurile necesare pentru oprirea răspândirii cu SARS-CoV-2 în unitatea pe care o conduce.

„Serviciile de masaj erotic sunt oferite doar cu programare. Domnișoarele noastre poartă mască și mănuși de protecție. La intrare se face o verificare a temperaturii clienților și a maseuzelor cu un termometru cu infraroșu”, declara, în decembrie, Alina Plugaru.

Născută în Vaslui, Alina Plugaru s-a mutat în Bucureşti, unde, la 16 ani, a început să lucreze ca dansatoare. Doi ani mai târziu, a devenit actriţă în filme pentru adulţi. În toamna anului 2009, aceasta şi-a deschis salonul de masaj erotic.

Ținând cont cu ce se ocupă Alina Plugaru în prezent, cu siguranță i-ar prinde bine o schimbare de macaz…

Adauga un comentariu