National

Cu ce se ocupă acum Matteo Politi, medicul fals care a șocat România

Publicat: 06 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Întorsătură de situația în viața lui Matteo Politi! Cu ce se ocupă acum „medicul” care a stârnit un scandal imens în România? După luni de zile după ce a fost plimbat prin tribunale, cineva i-a oferit șansa să o ia de la capăt.

Cu ce se ocupă acum Matteo Politi?

Matteo Politi a fost protagonistul unui scandal imens în România. Cu doar 8 clase, acesta a reușit să falsifice diplome și lucrări care să-i ofere dreptul de a opera. Din păcate, acuzațiile sale din partea femeilor care i-au fost cobai i-au năruit visul de a scăpa basma curată din noua sa viață de chirurg estetician. Amintim că numele lui a ajuns cunoscut în luna februarie a anului trecut atunci când ar fi făcut implanturi mamare, rinoplastii și măriri de buze unor românce la diverse clinici private pe baza actelor sale false.

Matteo a fost prins la scurt timp de către autorități atunci când a încercat să fugă din România prin vama de la Curtici, județul Arad. Bărbatul a ajuns în arest, a fost plimbat prin tribunale, da totuși a fost eliberat, în ciuda dovezilor fără echivoc. Italianul se alesese atunci cu mai multe capete de acuzare – înșelăciune în formă continuă și exercitarea fără drept a profesiei. Deși visul lui era să devină medic, cu orice preț, acesta s-a văzut nevoit să-și câștige un ban indiferent de meserie. În acest context, italianul livrează mâncare! Cel mai probabil trecutul său și dificultatea cu care ar putea intra într-un domeniu care i-ar fi pe plac l-au făcut să accepte să livreze mâncare. Ultimele vești despre acesta indicau clar faptul că Matteo țintește sus și nu se mulțumește cu puțin, chiar dacă încalcă legea.

„Când a ajuns am realizat că este vorba despre falsul medic”

“Am comandat mâncare de pe Glovo și mi-a atras atenția poza celui care urma să îmi aducă mâncarea. Semăna cu Matteo Politi, însă mi-am spus că nu are cum și că probabil este o simplă coincidență. Când a ajuns însă, am realizat că este vorba chiar despre falsul medic. L-am întrebat câte ceva despre comandă și vorbea o română stricată, cu accente italienești. Atunci mi-am dat seama că medicul fals a ajuns să livreze mâncare”, a declarat femeia care a plasat comanda.

Adauga un comentariu