National

Cu ce se ocupă acum Viorica Dăncilă. Fostul premier a lăsat politica și oferă consultanță

Publicat: 27 apr. 2021
cu ce se ocupă Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă s-a detașat total de scena politică și acum oferă consultanță în mediul de afaceri

A trecut aproape un an și jumătate de la demisia din fruntea PSD, iar multă lume se întreabă cu ce se ocupă acum Viorica Dăncilă. La acel moment, social-democrata obținuse cel mai slab scor din istoria partidului la alegerile prezidențiale. Însă timpul a trecut, astfel că ușor-ușor fostul premier al României s-a detașat de mediul politic autohton.

Viorica Dancila, fostul premier al României și candidat PSD la alegerile prezidențiale, a renunţat complet la viaţa politică. Mai mult, aceasta spune că este mulţumită de ceea ce face în prezent. În Duminica Floriilor, cu ocazia zilei sale de nume, Viorica Dăncilă a fost invitată la emisiunea „News Magazine”, de la Antena 3. Fostul prim-ministru social-democrat a declarat că va rămâne o persoană activă, însă nu în lumea politică, de care s-a detașat complet.

Cu ce se ocupă acum Viorica Dăncilă

Fostul lider social-democrat și șef al Executivului susţine că a terminat-o definitiv cu politica, iar acum se ocupă cu mediul de afaceri. Așadar, Viorica Dăncilă exclude din start ideea de a se înregimenta într-un partid și că nu se va mai întoarce niciodată în politică.

Totodată, când a fost întrebată de Mihaela Bîrzilă, realizatoarea emisiunii, „ce mai face Viorica Dancila?”, răspunsul a venit direct și fără echivoc, lăsând să se înțeleagă că viața ei merge înainte și totul e bine.

„Viorica Dăncilă lucrează, este un om activ. Am făcut consultanță pentru mediul de afaceri. Viorica Dăncila este bine şi detaşată un pic de partea politică. Nu-mi place ce se întâmplă pe scena politică, aş fi vrut mai multe proiecte, mai puţine jigniri şi mai puţină violenţă în limbaj”, a spus Viorica Dăncilă.

Ce a spus despre demisie și despre Dragnea

Viorica Dăncilă a demisionat din fruntea PSD, după eşecul răsunător de la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2019. Apoi, în 2020, aceasta trebuia să candideze ca parlamentar în judeţul Teleorman, dar a fost exclusă de pe listele PSD. Ea a precizat că nu s-a lăsat manipulată și intimidată de nimeni din partid.

„Am fost premierul României şi nu am fost marioneta absolut a nimănui. Totuși, cred că alături de Liviu Dragnea au fost oameni care au vrut să îşi arate ataşamentul faţă de lider şi au dezinformat foarte mult. Mulţi din partid au fost şi sunt yes-mani, oameni care nu au personalitate, oameni care îşi schimbă şeful şi în faţa fiecăruia dintre noi au avut acelaşi comportament”, a mai povestit fostul premier al României.

În altă ordine de idei, ținând cont cu ce se ocupă acum Viorica Dancilă, e clar ca bună ziua că fostul lider PSD s-a detașat total de politică.

Comentarii
Adauga un comentariu