Cancan

Cu ce se ocupă Vulpiţa de când a fost dată afară de la Acces Direct

Publicat: 09 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Vulpiţa a fost dată afară de la Acces Direct. Soţii Stegaru şi-au luat adio de la emisiunea Acces Direct pentru totdeauna. Veronica şi Viorel au plecat acasă pentru a avea grijă de fetiţa lor.

Cei doi au strâns nişte bănuţi, experienţa şi o familie frumoasă de care trebuie să se ocupe. „Doamnelor şi domnilor, astăzi după aproape 8 luni de Vulpiţă şi Viorel, telenovela s-a terminat.

Ce-i mult e prea mult. Asta mi-e meseria, asta trebuie să fac, dar şi vouă v-a plăcut! A fost un fenomen, s-a terminat. Chiar au plecat, s-au dus de bună voie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au nişte bani puşi deoparte.”, a spus Mirela Vaida.

Vulpiţa a fost dată afară de la Acces Direct. Cu ce se ocupă acum

Ajunsă acasă, Veronica s-a hotărât să facă ceva ieşit din comun. Ce este mai potrivit decât o schimbare de look? Şi-a luat vopsea de păr şi a făcut un video pentru fanii ei, aşa cum a învăţat în Capitală.

„Vreau să fac o schimbare, o transformare. Vreau să-mi vopsesc şi eu părul. Să fac o transformare frumoasă. Nu mai îmi place culoarea părului meu. Domnul Viorel nu va mai spune nimic, adică Vulpoiul. Nu mai are nicio obligaţie asupra mea. Sunt mare şi eu decid”.

“Acces Direct”, amenzi de 30.000 de euro în perioada în care Vulpiţa şi Viorel au fost invitaţi

Emisiunea moderată de Mirela Vaida a fost penalizată cu amendă după amendă, din ianuarie şi până în august din cauza invitaţilor permanenţi: Vulpiţa şi soţul ei, Viorel Stegaru. Mai exact, în opt luni, “Acces Direct” a luat patru amenzi de la Consiliul Naţional al Audiovizualului: 100.000, 10.000, 15.000 şi 10.000 de lei, dar şi o somaţie, conform paginademedia.ro.

În urmă cu aproape trei luni, mai exact pe 16 iunie, proiectul de televiziune de la Antena 1 şi-a mai trecut o amendă în palmares: 5.000 de lei. Însă, de data aceasta nu Vulpiţa a fost motivul – ediţiile respective, de la jumătatea lunii mai, au avut în centru povestea unei femei care şi-a acuzat vecinii, cu nume şi prenume pe post, că i-au otrăvit fântână cu pesticide.

În urmă cu aproape trei luni, mai exact pe 16 iunie, proiectul de televiziune de la Antena 1 şi-a mai trecut o amendă în palmares: 5.000 de lei. Însă, de data aceasta nu Vulpiţa a fost motivul – ediţiile respective, de la jumătatea lunii mai, au avut în centru povestea unei femei care şi-a acuzat vecinii, cu nume şi prenume pe post, că i-au otrăvit fântână cu pesticide.

Vulpiţa, umilită de fani. ”Frumoasă ca zambila, crăcănata ca…”

După ce a scos o nouă piesă alături de Viorel, dar şi de cântăreaţă de muzică populară, Ana Ciulpan, Vulpiţa a fost umilită de fani. După ce a întrebat fanii din mediul online dacă le place melodia, reacţiile acestora nu au întârziat să apară. ”O porcărie. Du -te Viorel la Blăgeşti şi cânt-o acolo, poate ai mai mult succes”, ”Ĺa Blăgeşti cu voi, v-aţi făcut de râs”, ”Ce cicălitoare eşti cu melodia ta!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor Vulpiţei.

Vulpiţa de la Acces Direct, de pe Antena 1, se mândreşte cu nouă piesă, Tuga, scoasă alături de Viorel, soţul ei, dar şi de cântăreaţă de muzică populară, Ana Ciulpan. A pus pe Instagram o fotografie în care este îmbrăcată într-o rochie roşie şi a întrebat fanii dacă le place melodia. A ratat publicul, din nou.

”Sunt roşie ca focul şi vreau să-mi surâdă norocul. Aşa cum e şi cu nouă melodie Tuga. Aţi văzut videoclipul?”, întreabă Veronica Stegaru, alias Vulpiţă. Imediat au venit replicile, că de obicei, acuzatoare.

”Mai prost decât Viorel şi Vulpiţa e ăla care-i administrează contul. Nici în 20 de ani de stat în Bucureşti n-o să ştie Vulpiţa unde se pune o cratimă! Şi apropo…ne-aţi căpiat cu rahatul ăla de melodie! Asta e adevăratul, lumea s-a săturat de cei doi, de teatrul lor ieftin şi prost jucat şi de melodiile lor de rahat. N-o să mai aveţi în veci şi în pururi milioane de vizualizări pe YouTube. Vă duceţi încet încet pe p**a!”.

”Duceţi-vă de unde aţi venit, sunteţi doi oameni bolnavi mental şi fizic”, ”Nu mai insistă, nu te mai milogi, că nu o să ai nici un like. Nu ai ruşine că te-a văzut o ţară întreagă în iarbă, cu căciulă lui soacra Ilinca pe ochi şi dezbrăcată de ruşine…..”, ”Eşti frumoasă ca zambila, crăcănata că, cămilă. (am pus virgulă acolo ca să-ţi dau seama ce am scris)”, ”Rosie de ruşine, femeie cu copil acasă te tăvăleşti în iarbă ziua în amiaza mare..”, sunt comentariile internauţilor.

Adauga un comentariu