Cancan

Cu cine s-a afișat Răzvan Simion la malul mării. Fanii prezentatorului TV au fost uimiți

Publicat: 05 aug. 2020

Răzvan Simion a fost în urmă cu câteva săptămâni într-o vacanță la mare. Fanii au rămas uimiți după ce prezentatorul TV a publicat câteva fotografii pe rețelele de socializare.

Celebrul prezentator al matinalului „Neața cu Răzvan și Dani” nu s-a dus singur pe litoral, ci însoțit de copiii săi. Răzvan a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu fiica sa, Ianca. Se pare că de când s-a despărțit de Lidia Buble, Răzvan Simion petrece tot mai mult timp cu familia.

Poza lui Răzvan cu fiica sa a strâns pe Facebook peste 7 mii de like-uri din partea internauților și multe comentarii apreciative.

“Sunteți tare frumoși! Ai niște copii minunați”, “Frumoasă fată! Uite că Răzvan are timp și pentru copii…”/ “Sunteți minunați!”, sunt doar câteva dintre zeciel de mesjae postate de fanii lui Răzvan în dreptul pozei.

Răzvan Simion are o relație frumoasă cu fosta soție

Razvan si Diana Simion s-au despărţit în urmă cu 5 ani, însă încă mai apar discuţii şi ipoteze cu privire la cauza divorţului şi relaţia din prezent dintre ei. Pentru a lămuri situaţia, Diana a vorbit pentru WowBiz şi a spus ce se întâmplă cu adevărat.

„El face parte din mine, din trecutul meu, la fel cum și eu fac parte din el, din trecutul lui, am trăit o poveste de iubire de care nu mulți au parte, și îmi doresc din suflet ca măcar amintirile noastre să rămână vii și nepătate de mizeriile care au făcut țăndări povestea noastră.

Au trecut aproape cinci ani de când ușile acestei povești au fost închise, și tot ce îmi doresc acum e să nu le mai forțeze nimeni. (Această a fost prima (și ultima) dată când am vorbit despre noi, restul au fost… cancan-uri).

Cât despre adevăr, el va rămâne mereu cel știut și trăit de noi, și niciodată nu va putea fi cu adevărat înlocuit de ranjestul strâmb al măștii care poartă semnătura „adevărului” în fața reflectoarelor”, a spus aceasta.

Adauga un comentariu