Cancan ultimă oră

Cu cine se iubește, de fapt, Marcela Fota? Mulți au criticat-o dur pentru decizia luată

Publicat: 06 aug. 2022
Marcela Fota este una dintre cele mai apreciate artiste din muzica populară

La mai bine de doi ani de când tragedia i-a lovit familia, Marcela Fota a găsit puterea să iubească din nou. Interpreta în vârstă de 45 de ani și-a găsit alinarea în brațele unui bărbat cu 22 de ani mai tânăr decât ea.

Chiar dacă între cei doi este o diferență de vârstă de mai mult de două decenii, se pare că acest lucru nu le afectează relația.

Cine este iubitul Marcelei Fota

Cu doi ani în urmă, Marcela Fota și-a pierdut soțul, bărbatul lângă care credea că își va petrece toată viața. Fostul soț al artistei a murit în urma unui infarct. Tragedia a afectat-o foarte tare pe solistă, care a suferit mult timp după cel pe care l-a iubit.

Acum, Marcela Fota este din nou fericită. Chiar dacă gurile rele au criticat-o pentru decizia de a-și reface viața cu un bărbat care are aproape jumătate din vârsta ei, artista nu bagă în seamă comentariile răutăcioase.

„Viața are cursul ei, pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață și atunci am înțeles că alergătura asta doar pentru a te realiza financiar nu înseamnă totul și sănătatea mea mintală este foarte importantă, pentru ca eu să îi ofer copilului aceeași creștere. Sunt într-o relație. Cel mai important lucru pentru mine suntem eu și băiatul meu”, a declarat Marcela Fota pentru un post de televiziune.

Bărbatul care i-a furat inima cântăreței are 23 de ani. Chiar dacă este foarte tânăr, acesta este independent financiar și are o afacere de succes în domeniul construcțiilor din județul Dolj.

Se pare că lui Alex, iubitul Marcelei, îi merge foarte bine pe plan financiar.

Potrivit datelor de la ANAF, societatea manageriată de acesta, o afacere de construcții din Dolj, care a fost înființată cu 15 ani în urmă, are 193 de angajați și o cifră de afaceri de peste 82 de milioane de lei.
Comentarii
Adauga un comentariu