Cancan ultimă oră

Culisele celei mai mari despărțiri de la PRO TV. De ce a plecat, de fapt, Mihai Petre de la Românii au Talent

Publicat: 10 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Culisele celei mai mari despărțiri de la PRO TV. De ce a plecat de fapt Mihai Petre de la Românii au Talent
Mihai Petre a plecat de la Romanii au Talent

Vestea că Mihai Petre nu mai face parte din staf-ul Românii au talent a luat prin surprindere o țară întreagă. Toată lumea s-a întrebat de ce anume a încetat celebrul dansator și coregraf colaborarea cu postul TV din Pache Protopopescu, în condițiile în care, în urmă cu doar câteva zile, promova noul sezon al emisiunii Românii au talent.

Mihai Petre a plecat de la Românii au talent după 10 ani în care a jurizat emisiunea de la Pro TV. Vestea a venit ca un fulger pentru fanii celebrului dansator, mai ales în contextul în care acesta promova sezonul 11 al emisiunii, la Cătălin Măruță, în urmă cu scurt timp. Mai exact, chiar pe 23 septembrie.

Toată lumea se întreabă, în acest moment, care este motivul pentru care Mihai Petre a plecat de la Pro TV, după o colaborare care a durat mai bine de 10 ani.

Ei bine, ar putea exista mai multe motive la mijloc: divergențe cu șefii, schimbări în trustul din Pache, sau poate Mihai Petre chiar ar avea alte proiecte, la o altă televiziune. Cu toate acestea, fostul jurat de la Românii au talent nu a făcut public, până în acest moment, niciun motiv cu privire la plecarea lui de la Pro TV.

Mesajul lui Mihai Petre, după ce a încetat colaborarea cu Pro TV

Imediat după ce s-a aflat că Mihai Petre nu mai colaborează cu Pro TV în sezonul 11 Românii au talent, celebrul dansator a postat un mesaj pe contul lui de Instagram.

„Sezonul 11 «Românii Au Talent» nu mă va mai găsi la masa juriului. Experiența «Românii au talent» este fantastică. Am fost martor și am jurizat reprezentații de nivel mondial și am avut ocazia să lucrez cu o echipă fantastică. Mulțumesc Pavel Bartoș, Smiley, Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu, mulțumesc întregii echipe și vouă, cei care ați confirmat de fiecare dată că «Românii Au Talent» este, fără îndoială, cel mai bun show de entertainment din România.
Mult succes în noul sezon și în noua formulă! Vă asigur că ne vom revedea curând”, a postat celebrul dansator, pe rețeaua de socializare.

Surse din anturajul Pro TV au declarat pentru click.ro că celebrul dansator nu mai are, momentan, niciun alt proiect în cadrul Pro TV. „Mihai Petre e liber de contract. Nu are un alt proiect în PRO TV și nici nu se întrevede un altul momentan. Acum se obișnuiește și el cu această schimbare, și-a canalizat energia înspre fetițele lui și către academia sa de dans, care funcționează la o capacitate limitată, din cauza restricțiilor impuse de pandemie”.

Adauga un comentariu