Cancan

Culiță Sterp este concurent la „Survivor România” 2021. Cine mai face parte din echipa faimoșilor

Publicat: 23 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Culiță Sterp este concurent la Survivor România 2021. Cine mai face parte din echipa faimoșilor
Culiță Sterp va participa la Survivor România 2021 alături de alți artiști și vedete din România

Surpriză de proporții la Kanal D! Culiță Sterp a spus „DA” și este concurent în echipa „faimoșilor” la reality-show-ul „Survivor România”. Alături de acesta, la competiția din Republica Dominicană vor participa și alte nume celebre din țară. Mai mult, va fi prezent la Survivor și bunul său prieten Jador.

Culita Sterp a intrat în competiția „Survivor România” 2021, sezonul 2. Artistul va face parte din echipa Faimoșilor, alături de Ana Porgras, Zannidache Edmond, Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna și Roxana Nemeș.

Culiță Sterp, concurent la „Survivor România” 2021

Supranumit „Banderas de România”, datorită aspectului fizic și al șarmului care îl caracterizează în orice împrejurare, fostul soț al lui Carmen de la Sălciua a acceptat provocarea „Survivor” și este pregătit să dovedească, pe traseele din Republica Dominicană, că are, pe lângă talent artistic, adevărate abilități sportive și de supraviețuire.

În vârstă de 28 de ani, Culiță Sterp este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, piesele sale aflându-se constant în top trendind pe YouTube, cu milioane de vizualizări. Absolvent al Facultății de Științe Economice din Sibiu, acesta și-a urmat mare pasiune: muzica.

Carismatic, sincer, direct, mereu atent la oamenii de jurul lui, Culiță Sterp își propune să „supraviețuiască” în junglă și să vină acasă cu trofeul. El spune că este pregătit pentru competiție de când era copil, pentru că a mai fost pus în situații vitrege.

„Am crescut în mijlocul naturii, am stat fără mâncare pe câmp, având grijă de oi; cred că acest concurs mi se potrivește cel mai bine, sunt pregătit pentru el de când eram copil. Sunt ambițios, curajos și duc la bun sfârșit ceea ce îmi propun. Sunt bun la suflet și am încredere în oameni care de multe ori mă dezamăgesc. O să-mi lipsească mâncarea, familia, prietenii, dar sper să câștig. Eu merg cu gânduri bune”, a spus Culita Sterp.

Și-a făcut de curând o intervenție estetică

Cântărețul este unul dintre cei mai în vogă artiști de muzică de petrecere, motiv pentru care încearcă mereu să arate cât mai bine pentru fanii săi. Culiță Sterp a apelat la medicul stetician, după ce a observat că în anumite zone ale scalpului său părul nu mai crește.

În consecință, vedeta a decis să își facă pentru a doua oară implant de păr. Dacă intervenția din Turcia nu a avut în totalitate efectele așteptate, Culiță Sterp a ales de această dată o clinică din România. El declara în urmă cu câteva săptămâni că procedura va fi efectuată doar în anumite zone. mai precis, artistul s-a concentrat pe zonele laterale.

După operația estetică, Culiță Sterp și-a asigurat fanii că totul a decurs bine și că nu a simțit deloc durere. El spunea că tot ce rămâne de făcut este să aștepte ca părul lui să crească la loc.

„S-a terminat totul cu bine! Nu a fost o operație dureroasă, cum mă gândeam că o să mă doară, dar chiar nu m-a durut deloc! Am și dormit pe timpul operației… Acum așteptăm să îmi crească părul…”, declara el, în mediul online.

De altfel, în imaginile postate de artist la câteva săptămâni de la intervenție, acesta arată mai bine ca niciodată. Acum rămâne de văzut, din moment ce Culiță Sterp va fi concurent la Survivor, cât de mult îl va ajuta podoaba capilară la câștigarea competiției.

Adauga un comentariu