Cancan

Jador pleacă la Survivor. Cine mai participă la cel de-al doilea sezon al show-ului

Publicat: 21 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Jador pleacă la Survivor. Cine mai participă la cel de-al doilea sezon al show-ului
Jador pleacă la Survivor în Republica Dominicană. Cântărețul a semnat contractul cu Kanal D pentru cel de-al doilea sezonul al reality-showului.

Jador pleacă la Survivor în Republica Dominicană. Cântărețul a semnat contractul cu Kanal D pentru cel de-al doilea sezonul al reality-showului. Emisiunea ar urma să înceapă în luna ianuarie.

Mai multe surse din anturajul emisiunii  „Puterea Dragostei” susțin că acesta a negociat cu mai multe posturi tv pentru participarea la emisiuni concurs, însă până la urmă a ales “Survivor”.

Jador pleacă la Survivor

Pe lângă îndrăgitul artist de manele, în Republica Dominicană vor merge și alte nume celebre în echipa Faimoșilor, printre cei care se numără Alexandra Stan și Costi Ioniță.

Sezonul 1 Survivor a fost câștigat de Elena Ionescu, artistă care a luptat 5 luni pentru supraviețuire în Republica Dominicană. Cântăreața a reușit să strângă cele mai multe voturi din partea publicului, astfel că a primit un premiu în valoare de 250.000 lei, adică aproximativ 50.000 de euro, dar și marele trofeu.

”Nu îmi vine să cred nici acum, nu mă mai pot ține pe picioare. Vreau să dedic acest trofeu publicului, căci este al lor.

Mi-am luat în brațe copilul, l-am pupat, l-am simțit cât de tare a fost alături de mine. Îmi era teamă că nu o să mă mai recunoască. Vrea să se joace mereu cu mine, e o minune! Nu am încă forță să mă adun, atât de emoționată mă simt. Nu am simțit așa emoții nici când am urcat pe scenă”, spunea Elena Ionescu la “FanArena”, după ce a fost desemnată câștigătoarea trofeului Survivor, dar și sumei de 50.000 de euro .

Cumpănă pentru Jador

Remus-Ionuț Dumitrache, cunoscut drept Jador,este nervos din cauza restricțiilor impuse de autorități împotriva răspândirii Coronavirus. Bărbatul a mărturisit că nu are ce să facă de sărbători, deși mai sunt doar câteva zile până la sărbătoarea Crăciunului.

„Vă rog, să-mi scrieți în privat ce faceți voi de Crăciun și de Revelion…pentru că eu… mă rog…în alți ani cântam. Acum nu am ce să fac. Ce faceți? Unde vă duceți? Ce faceți de Revelion și de Crăciun?” și-a întrebat Jador urmăritorii.

Jador de la „Puterea Dragostei” a transmis că va părăsi țara pentru șase luni. Tânărul nu a vrut să ofere foarte multe detalii, însă a mărturisit că înainte să plece le-a pregătit fanilor o surpriză muzicală. Cântărețul va lansa o nouă melodie, alături de nimeni alta decât Theo Rose.

Fostul concurent este singur în prezent și a declarat că nu se vede însurat nici măcar peste 10 ani.

“Îmi doresc rău copii, doar că nu e momentul. Sunt prea copil că să am copil. Ce să-l educ eu pe copilul ăla, dacă eu sunt copil? Ce să-i spun: hai să facem muzică? Trebuie să-l învăț să nu vorbească urât și pe mine mă mai scapă asta, că sunt om, așa m-am și afișat, să fie cuminte”, a spus Jador la Antena Stars.

Adauga un comentariu