Cancan

Cum a fost surprinsă iubita lui Selly la un restaurant de fițe! La coborârea din mașină s-a văzut mai mult decât trebuia

Publicat: 01 sept. 2020
Cum a fost surprinsă iubita lui Selly
Ținuta sexy i-a jucat feste iubitei lui Selly lăsând la vedere mai mult decât trebuia

Cum a fost surprinsă iubita lui Selly. Celebrul vlogger lasă urme pe oriunde ar trece. Însă de data aceasta iubita lui a atras atenția. Și aceasta din cauza ținutei vestimentare care i-a jucat feste Smarandei. Tânăra a vrut să fie sexy numai că la un moment dat a rămas cu zona intimă la vedere.

Fenomenul Selly lasă urme pe priunde ar trece. Și chiar dacă nu este el în centrul atenției, de restul se ocupă jumătatea lui să facă valuri… Exact așa s-a întâmplat zilele trecute când Selly și-a scos iubita în oraș.

Cum a fost surprinsă iubita lui Selly

Multă treabă pe capul celebrului vlogger de nici 20 de ani, care are responsabilități de oameni mari. Pe de o parte, este pe punctul să se bată în instanță cu una dintre cele mai urmărite televiziuni de știri din România. Iar pe de altă parte, Selly trebuie să stea cu ochii pe iubita lui, Smaranda, ca pe butelie. Nu de alta, dar în ultima vreme aceasta se îmbracă extrem de îndrăzneț. Parcă ar vrea să arate lumii întregi ceea ce doar iubitul ei ar trebui să vadă în dormitor.

Astfel, zilele trecute, paparazzii ciao.ro au surprins celebrul cuplu în timp ce ieșea dintr-un restaurant de fițe al Capitalei. El – elegant, dichisit, la cămașă albă apretată, însă ea – „sexy mamasita”! Pantaloni scurți cu vedere la… dedesubturi și o bluză stil maieu. Iar cireașa de pe tort a venit tocmai în momentul în care a coborât din mașină. În acel moment, Smaranda a lăsat la vedere fix… luminița de la capătul tunelului. Așadar, avem dreptate când spunem că Selly are preocupări de oameni mari. Frumușei cei doi, n-avem ce comenta. Tineri, fresh, cu planuri mari…

Cine este iubita lui Selly

Smaranda Știrbu este numele fetei pe care a ales-o vloggerul să-i fie parteneră. Cei doi au fost colegi de clasă, iar acum cel mai probabil vor deveni colegi de apartament. Cei doi se mută la București, la facultate. Frumoasa Smaranda va fi, din toamnă, studentă la medicină, situație de care Selly este foarte mândru. Acest lucru l-a demonstrat imediat după admitere, când și-a felicitat iubita pe social media în momentul în care s-au afișat rezultatele.

În paralel, Smaranda are la rândul ei o adevărată comunitate pe Instagram. Pe de altă parte, ar fi fost păcat să nu fie așa. Mai ales că iubitul ei este cel mai tare vlogger al momentului în România.

Dar lăsând la o parte felul cum a fost surprinsă iubita lui Selly, celor doi le stă bine împreună. Și suntem siguri că vor avea parte de multe aventuri în studenție…

Adauga un comentariu