Cancan ultimă oră

Cum a reacționat Victor Slav după ce Bianca Drăgușanu a anunțat că este singură

Publicat: 31 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum a reacționat Victor Slav după ce Bianca Drăgușanu a anunțat că este singură
Bianca Drăgușanu  și Victor Slav au dirvorțat în urmă cu mai mulți ani, însă rămân legați pe veci de fiica lor, Sofia

Toată lumea a rămas fără cuvinte. Ce mesaj a postat Victor Slav pe rețelele de socializare, după ce fosta lui soție a anunțat că s-a despărțit de iubit!

Bianca Drăgușanu și fostul iubit și-au spus „adio” și au continuat pe drumuri separate. Vestea a fost pur și simplu ocantă, în contextul în care în urmă cu câteva luni, superba blondină anunța că are planuri serioase de viitor cu partenerul ei de viață. Ea a dezvăluit că relația lor este una cât se poate de serioase și se va ajunge chiar și în fața altarului.

Iată, totuși, că lunile ce au trecut au demonstrat cu totul și cu totul altceva. Povestea de dragoste a Biancă Drăgușanu cu fostul iubit a luat sfărșit.

Chiar diva a fost cea care a făcut anunțul oficial. Ea încă nu a încetat să viseze la o dragoste ca-n basme și a enunerat clar care sunt calitățile pe care trebuie să le aibă bărbatul care merită să fie cu ea pe veci.

De asemenea, vedeta este convinsă că divinitate are un plan măreț cu ea pe viitor.

„Da, eu cred în căsătorie. Îmi place să cred în căsătorie şi dragoste. Dacă nu ne ies mereu planurile ca la carte, viaţa merge înainte. Nu e nicio problemă.  Trebuie să fie foarte înțelegător, foarte iubitor, foarte atent, un bărbat pentru care eu să fiu o prioritate. Cred că sunt și pretențioasă și cred că pe măsură ce ai anumite experiențe în viața ta, devii mult mai selectiv.

Sunt un om norocos şi iubit de Dumnezeu şi cu siguranţă are ceva pregătit pentru mine.”, a explicat Bianca Drăgușanu.

 

Acum, la puțin timp după ce a anunțat că este din nou o femeie singură, pe pagina de Instagram a lui Victor Slav, bărbatul cu care Bianca Drăgușau s-a căsătorit pentru prima dată și cu care are și un copil, a apărut un mesaj despre care internauții cred că ar putea

fi cu dedicație pentru mama copilului său.

Victor Slav, mesaj cu subînțeles pentru Bianca Drăgușanu?!

Bianca Drăgușanu  și Victor Slav au dirvorțat în urmă cu mai mulți ani, însă rămân legați pe veci de fiica lor, Sofia. În prezent, cei doi au relație foarte frumoasă de prietenie și se mai întâlnesc ocazional, dar nu ca să stea de vorbă, ci doar pentru copilul lor.

Informația potrivit căreia Bianca Drăgușanu este din nou singură este posibil să fi ajuns și la urechile lui Victor Slav care a postat la InstaStory, în urmă cu câteva ore, un mesaj despre care fanii cred că are legătură cu fosta lui soție. Iată ce scrie în mesajul de pe rețelele de socializare.

„Viața este foarte scurtă, așa că termină cu ego-ul prostesc, iartă repede, crede încet, iubește cu adevărat, râzi tare și nu evita niciodată nimic din ce te face să zâmbești”, este mesajul postat de Victor Slav pe Instagram.

 

Adauga un comentariu