Cancan

Cum a slăbit Carmen Șerban. Artista face mișcare în fiecare zi

Publicat: 21 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum a slăbit Carmen Șerban. Artista face mișcare în fiecare zi
Cântăreața Carmen Șerban

Cum a slăbit Carmen Șerban. Dacă în urmă cu ceva timp, artista devenise „rotunjoară”, acum ea pare să țină sub control greutatea corporală. Secretul ei este un program de exerciții fizice de 21 de minute în fiecare zi. Acum, artista este mândră că reușește să îmbrace haine în care nu mai încăpea.

Cunoscuta cântăreață Carmen Șerban a reușit să scape de câteva kilograme nedorite în ultimele luni. Și totuși, ea nu se va aopri aici, ci intenționează să mai dea jos încă cel puțin 6 kilograme. Prinsă mereu cu concerte, în țară sau străinătate, Carmen Șerban și-a neglijat greutatea în utimul timp. Și totuși, ea pare să fi găsit până la urmă soluția să slăbească fără să meargă la sală.

Cum a slăbit Carmen Șerban

Îndrăgita artistă a povestit încântată cum a ajuns să facă mișcare doar 21 de minute în fiecare zi. Iar acum culege roadele, deoarece rezultatele au început deja să se vadă.

„Am cumpărat un abonament pentru 3 luni, la sală și în fiecare zi de luni, marți, joi și vineri, primesc pe WhatsApp câte un video cu exercitiile pentru ziua respectivă. Antrenorii sunt Gusti Moldovan și Carmen Mureșan, cărora vreau să le mulțumesc pe această cale! Datorită lor îmbrac acum hăinuțe în care nu mai încăpeam în luna aprilie 2020.

Am început antrenamentele în 22 iunie 2020! Am primit de la ei, o dietă personalizată și fac mișcare acasă, câte 21 minute pe zi, în 4 zile din săptămână. Am dat jos doar 4 kg, însă fără prea mare efort și pot ca să spun că mă simt excelent! Șiiii … continuăm până mai dau jos cel puțin 6 kg!”, a scris pe contul de socializare, foarte mulțumită, Carmen Șerban.

A avut o dispută cu doi prieteni

Aflată într-un turneu pe litoralul românesc, Carmen Șerban a postat în urmă cu ceva timp un mesaj dur. Inițial ea a vorbit inițial în versuri.

„«Cel care prietenia mea o pierde, e mai sărac decât se crede!» De ieri, din lista mea de prieteni de suflet au ieșit 2 oameni (dacă pot să le zic și așa)! Cu Dumnezeu înainte! O săptămână excelentă tuturor!”, a scris supărată Carmen Șerban.

Disputa cu cei doi foști prieteni a plecat de la faptul că solista nu crede în cifrele raportate de autorități cu privire la victimele pandemiei, considerând că acestea sunt mult umflate cu un scop ascuns.

Și-a pierdut tatăl în urmă cu un an

În urmă cu un an, cântăreața Carmen Șerban a trecut prin clipe extrem de dureroase. Tatăl ei s-a stins din viață, după ce a luptat multă vreme cu o boală care l-a răpus.

„Tăticul meu, sufletul meu, te voi iubi mereu! Să ai drum lin și cu Lumină către Cer! Bunul Dumnezeu să îți odihnească sufletul, că de prea mult chin ai avut parte”, scria atunci Carmen Șerban pe Facebook.

Dar timpul a trecut și artista pare să-și fi revenit. Drept dovadă și modul cum a slăbit dar și stilul de viață pe carte îl are Carmen Șerban.

Adauga un comentariu