Magazin

Cum a slabit chef Catalin Scarlatescu zeci de kilograme: ‘Nu mai mananc carne deloc, nu mai beau alcool. E simplu’

Publicat: 16 apr. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum a slabit chef Catalin Scarlatescu zeci de kilograme Nu mai mananc carne deloc nu mai beau alcool. E simplu
1

Evident, ca o slabire drastica, cum este cea prin care a trecut Catalin Scarlatescu, necesita un regim draconic si o vointa de fier. Nu doar scoaterea painii din alimentatie a condus la acest rezultat, asa cum se vede din declaratiile celebrului chef, facute la lansarea unor produse alimentare din carne.

In urma cu trei ani, Scarlatescu cantarea 123 de kilograme. Dupa prima luna de regim, a “scapat” de 20 de kilograme.

„Am slabit pentru ca nu am mancat paine, nu ca vrea sa ma ia Gina Pistol de barbat. Preferam un sendvis cu mezeluri, toti mancam, dar am uitat sa gatim. Eu am slabit si va recomand sa va uitati bine pe ce dati banii. Nu va zgarciti cu stomacul vostru! Investitia cea mai mare este ce bagati in voi”, a declarat Catalin.

 

Chef Catalin Scarlatescu a trait un adevarat calvar. “Luam 14 pastile, trebuia sa intru pe insulina, dar acum…” Groaznic prin ce a trecut:

„Eu imi aduc aminte ca acum trei luni si jumatate aveam 123 de kilograme. Eram un taur asa si intr-o luna de zile am ajuns la 100. N-am mai mancat. Iar de la 100 am ajuns la 108, doar din cauza faptului ca am implementat meniul la berarie si a trebuit sa mananc.

Am zis ca vreau sa fac o schimbare. Dar cred ca erau si toate date peste cap in analize. Erau praf, nu mai dormeam bine si am zis, gata, trebuie sa slabesc. Si acum ma apuc iar de slabit. Nu mai mananc carne deloc, nu mai beau alcool. E simplu. Eu am spus intr-o zi ca nu mai fumez si n-am mai fumat, la fel pot sa zic orice”, a mai spus el.

"Nu am mancat paine, carne, dulciuri si nu am baut alcool. Am mancat, in schimb, doar salate proaspete, spanac, stevie, castraveti, rosii, mere, grapefruit, prune, nuci si migdale neprajite si nesarate”, a marturisit, in cele din urma Scarlatescu.

Adauga un comentariu