Cancan ultimă oră

Cum a surprins-o Radu Vâlcan pe Adela Popescu, după o noapte petrecută în club! Prezentatorul a postat pe internet imaginile cu soția lui

Publicat: 22 mai 2022
Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt, fără doar și poate, unul dintre cele mai apreciate și iubite cupluri din showbiz-ul autohton

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt, fără doar și poate, unul dintre cele mai apreciate și iubite cupluri din showbiz-ul autohton. Relația lor a trecut testul timpului și au demonstrat în decursul anilor că își poartă sentimente sincere și puternice.

De asemenea, cei doi au și cea mai frumoasă familie din lumea mondenă și sunt un exemplu de urmat pentru absolut toți părinții. Au împreună 3 băieți: Alexandru, Andrei și Adrian, mezinul familiei, în vârstă de numai 10 luni, pe care îi cresc singuri, fără ajutor din partea vreunei bone. Cei doi reușesc să găsească echilibrul perfect între viața de prezentatori TV și părinți pentru trei copiii.

Este o viață destul de solicitantă, astfel că din când în când mai simt nevoia de o pauză.

Ei bine, în urmă cu doar câteva ore, Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au luat fanii de pe rețelele de socializare prin surprindere, după ce s-au filmat în timp ce beau, cântă și dansează într-un club. Imediat după noaptea de pomină, prezentatorul TV a surprins-o pe soția lui într-o ipostază cu totul neașteptată.

Imagini neașteptate cu Adela Popescu, după o noapte de distracție. Cum a surprins-o Radu Vâlcan în afara clubului?

Radu Vâlcan este foarte activ pe rețelele de socializare și mereu în contact cu fanii de pe Instagram, cărora le povestește totul despre viața profesională, dar și despre cea personală. Ei bine, prezentatorul TV le-a dezvăluit fanilor cum s-a distrat alături de soția lui în urmă cu o seară, în club. Cei doi au băut câteva pahare de alcool, au cântat și au dansat, ba chiar le-au transmis internauților și un mesaj:

„Gata, am plecat de la petrecere.

Mergem acasă la copii. Să fiți și voi nebuni, la fel ca noi!”, au spus cei doi.

Imediat după ce i-a îndemnat pe internauți să le urmeze exemplul și să se distreze, Radu Vâlcan a filmat-o pe Adela Popescu în timp ce stătea pe o bordură din apropierea clubului în care s-au distrat. Când și-a dat seama ce face soțul ei, vedeta de televiziune a început să cânte o melodie pentru copii.

Radu Vâlcan, despre viața de părinte cu trei copii

În urmă cu mai bine de o săptămână, prezentatorul TV a fost întrebat despre cum este viața de tată pentru trei băieți. Ei bine, ca de fiecare dată, Radu Vâlcan a dat cel mai sincer răspuns. A recunoscut că să ei trei copii mici în casă este rețeta perfectă pentru haos, însă unul plăcut, pe care nu l-ar schimba niciodată și de care se bucură din plin cu soția lui, Adela Popescu.

„Fiecare zi este o provocare. Câteodată stăm la un pahar cu vin seara, când copiii dorm, și ne dăm seama în ce moment suntem. Și sunt mândru de noi. Suntem familia pe care ne-am dorit-o. Cred că suntem compleți. Cred. Și, să mai adaug ceva la prima întrebare: este haos, cu ajutor sau fără, dar un haos frumos”, a povestit Radu Vâlcan.
Adauga un comentariu