BZI LIVE

Cum alegem corect legumele și fructele românești? Discutie cu Feodorov Eusehnie, director executiv al Asociaţiei Producătorilor de Legume din Târgu-Frumos, numai la BZI LIVE!

Publicat: 21 iul. 2021

Joi, 22 iulie 2021, incepand cu ora 11:30, în studioul BZI Live va fi prezent Feodorov Eusehnie, director executiv al Asociaţiei Producătorilor de Legume din Târgu-Frumos. Specialistul va discuta despre cum alegem corect legumele și fructele românești din piețe sau supermarketuri, la ce trebuie sa fim atenți atunci când vrem sa achiziționam astfel de produse dar și dacă exista diferențe de preturi între legumele și fructele românești și cele de import. De asemenea, Feodorov Eusehnie va discuta și despre producția din acest an din Târgu Frumos unde este o comunitate de legumicultori cu tradiție dar și ce produse găsim în aceasta perioada, în piețele și supermarketurile din Iași.

 

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu