Prima pagină » Magazin » Cum alegi cele mai potrivite ceaiuri pentru slabit
Cum alegi cele mai potrivite ceaiuri pentru slabit

Cum alegi cele mai potrivite ceaiuri pentru slabit

25 aug. 2021, 16:00,
BZI.ro, în Magazin

Procesul de slabit ar trebui susținut cu stimulente naturale care vor crește și accelera efectele. Aceste ceaiuri sunt cei mai buni aliați pentru reducerea greutatii corporale.

Bineînțeles, este dificil să ne așteptăm că doar stand într-un fotoliu și consumand ceaiuri de slabit vom reusi sa pierdem in greutate. Procesul de slabit trebui sustinut printr-o dieta echilibrata și o activitate fizică regulata, care determină nu numai reducerea kilogramelor in plus, ci și menținerea rezultatelor. Ajutoarele naturale pentru scăderea în greutate, cum ar fi ceaiurile si produsele de slabit pot face ca eforturile depuse în lupta împotriva kilogramelor să fie incununate de succes.

Ce ceaiuri sunt recomandate pentru a slăbi mai repede și mai eficient?

Ceai verde

Extrem de bogat în antioxidanți puternici, în special polifenoli și catechine, ceaiul verde blochează regulat absorbția carbohidraților și vă permite să ardeți grăsimile mai repede. De aceea, se recomandă consumul de ceai verde în special în asociere cu un antrenament intensiv care vizează pierderea în greutate. Cercetările arată că, pentru a obține rezultate vizibile, trebuie să bei aproximativ 4 căni pe zi de ceai antiadipos. Slăbirea este ajutată și de efectul detoxifiant al ceaiului, care ajută ficatul să elimine toxinele rămase în organism. Poti achizitiona ceai de calitate de aici https://sam-distribution.ro/ceai-verde-antiadipos-sanye-tianran/.

Ceai alb

Cercetările științifice demonstrează că ceaiul alb are capacitatea de a bloca formarea celulelor adipoase și în același timp, de a accelera descompunerea acestora. Procesul natural de uscare și fermentare, fac ca ceaiul alb să fie extrem de bogat în antioxidanți, care previn în mod eficient supraponderalitatea și în plus, reduc riscul apariției bolilor care însoțesc adesea obezitatea, inclusiv hipertensiune arterială, diabet, boli de inimă.

Oolong

La fel ca cele două ceaiuri de mai sus, oolong este extrem de bogat în catehine, care vă ajută corpul să proceseze mai bine grăsimile. Cercetările științifice demonstrează că acest tip de ceai, ușor si floral, te poate ajuta să slăbești 3 kilograme în doar 6 săptămâni. În plus, ceaiul oolong ajută la scăderea colesterolului din sânge și ajută la menținerea nivelului de zahăr sub control.

Rooibos

Acest ceai african cu o culoare roșie frumoasă și o aromă intensă este extrem de bogat într-un flavonoid numit aspalatină, care ajută la reducerea nivelului de stres. Stresul reprezinta principala cauza a gustărilor nedorite și a creșterii necontrolate în greutate. În plus, ceaiul rooibos combate și efectele radicalilor liberi, calmează stomacul iritat și contracarează inflamațiile care pot fi asociate cu supraponderalitatea. Se recomandă să beți 1-3 căni pe zi.

Ceai de ghimbir

În fiecare bucătărie ar trebui să existe întotdeauna o bucată de ghimbir! Acest condiment va stimula metabolismul și va reduce flatulența. Cercetările din 2014 sugerează că ghimbirul ajuta la creșterea nivelului de leptină din organism, hormonul responsabil de senzația de sațietate!

Muşeţel

Mușețelul este ușor și plăcut la gust, calmează orice inflamație și reduce stresul, permițându-vă să adormiți ușor. Acest rol calmant are o mare importanță în procesul de slăbire. Oamenii de știință sugerează că ceaiul de musetel consumat în mod regulat ajută la descompunerea particulelor de grăsime și colesterol, ceea ce susține procesul de slăbire.

Mentă

Menta nu este recomandata doar pentru stomacul bolnav. Mirosul intens reduce semnificativ apetitul și poate ajuta la controlul greutății. Potrivit cercetărilor, persoanele care au mirosit mentă la fiecare 2 ore au pierdut în medie 2,5 kilograme de grasime in plus doar ca urmare a reducerii cantității de mancare consumate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *