Cancan

Cum arată actorul Tudorel Filimon. „Nea Popa” de „La Bloc” are mari probleme financiare

Publicat: 16 sept. 2020
Cum arată actorul Tudorel Filimon
Actorul care l-a interpretat pe Nea Popa în serialul La Bloc are mari probleme financiare

Cum arată actorul Tudorel Filimon. Cunoscut pentru rolul lui „Nea Popa” din serialul „La Bloc, actorul s-a schimbat mult față de cum îl știam. Acesta s-a îngrășat, iar motivul ar fi stresul cauzat de anumite probleme financiare.

Tudorel Filimon, îndrăgitul actor care-l interpreta pe „Nea Popa” în celebrul serial „La Bloc” a ajuns aproape de nerecunoscut! Acesta a luat ceva kilograme în plus, și, mai mult, și-a lăsat și mustață! Astfel, dacă își pune și o sapcă pe cap, sunt mari șanse să nu-l recunoști dacă-l întâlnești la piață sau în parc cu nepoții.

Cum arată acum actorul Tudorel Filimon

Tudorel Filimon s-a cam retras din lumina reflectoarelor în ultima perioadă. Astfel, acesta preferă să-și petreacă timpul în sânul familiei, lângă soția lui, Drăguța, pe care o iubește enorm. Tabloul este completat de copiii și nepoții care parcă îl fac să mai uite de problemele financiare. Din câte se pare, actorul se confruntă cu o situație dificilă de câțiva ani buni.

A muncit o viață și pare că, acum, la cei 67 de ani ai săi, a rămas fără avere. Tudorel Filimon și soția lui au trecut pragul Tribunalului de nenumarate ori din cauza proceselor în care sunt implicați. În presă, de-a lungul timpului, s-a scris că actorul din serialul „La Bloc” ar fi dator vândut pe la bănci.

„Nea Popa” are mai probleme

În decembrie anul trecut, Drăguța Filimon, soția actorului, a pierdut un proces cu o societate care acordă credite. Mai exact, ea și alte trei persoane apar pe lista debitorilor pentru un contract de împrumut încheiat în 2017 și neacoperit. Valoarea acestuia fiind de 18.866,90 lei. Decizia Judecătoriei Cornetu este definitivă, iar la suma datorată se vor adăuga cheltuieli legate de executarea silită. Problemele financiare ale lui „Nea Popa” durează de câțiva ani. Astfel, în trecut, ei a mai pierdut și o vilă din cartierul Andronache.

Familia îl ajută să uite de situația grea

De-a lungul timpului, Tudorel Filimon nu a prea vorbit despre aceste probleme. Probabil, actorul nu dorește să dezvăluie detalii despre situația în care se află. El încearcă să-și găsească liniștea, se pare, petrecând timp de calitate cu familia. Mai ales nepoții, care îl țin mereu în priză, îl fac să uite de problemele financiare.

Soția lui a postat recent o imagine cu îndrăgitul actor împreună cu nepoțica lor. În fotografie, Tudorel Filimon este parcă schimbat radical. Cu câteva kilograme în plus, îmbrăcat într-un tricou și o pereche de pantaloni largi, șapcă pe cap și ochelari pe nas. „Nea Popa” a ieșit cu nepoțica la plimbare. „Hai, tataie, cu rolele!”, este mesajul scris în dreptul imaginii postate de Drăguța Filimon.

Așadar, este vizibilă schimbarea față de cum îl știam, la cum arată acum actorul Tudorel Filimon.

Adauga un comentariu