Cancan

Cum arată acum Larisa Drăgulescu. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu face senzație în mediul online

Publicat: 02 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată acum Larisa Drăgulescu. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu face senzație în mediul online
a devenit o prezență constantă pe rețelele de socializare, unde face furori cu ipostazele sexy în care pozează

După divorțul de gimnastul Marian Drăgulescu, fosta sotie a acestuia a dispărut din peisajul autohton, motiv pentru care putini mai stiu cum arată acum Larisa Drăgulescu.

În prezent, aceasta a devenit o prezență constantă pe rețelele de socializare, unde face furori cu ipostazele sexy în care pozează.

Cum arată acum Larisa Drăgulescu

Larisa Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, a devenit o prezență incitantă pe rețelele de socializare. Larisa pare să nu aibă inhibiții și apare în ipostaze ,,sexy”.

Frumoasa blondină nu se sfiește să își arate formele apetisante în public. Larisa a fost căsătorită cu Marian Drăgulescu, campionul la gimnastică. Cei doi au divorțat, însă, cu scandal, în 2008.

Larisa l-a dat în judecată pe Marian pentru neplata pensiei alimentare, iar fostul gimnast a acuzat-o că este o mama rea pentru cei doi copii, Beatrice și Richard. Între timp, cei doi s-au împăcât și încearcă să aibă o relație cât de cât normală pentru copiii lor. După divorț, Larisa a început să posteze poze tot mai incendiare pe rețelele de socializare.  Deși cei doi au avut o frumoasă poveste de dragoste la început, lucrurile au degenerat treptat între cei doi, din cauza geloziei Larisei. Fosta soție l-a acuzat pe Drăgulescu că a lovit-o în repetate rânduri din cauza faptului că nu putea suporta geloziile acesteia.

Larisa a postat recent o poză pe Facebook cu noul său iubit, într-o costumație de Halloween, din pat.

Marian Drăgulescu și-a refăcut viața

După despărțirea de sotie, marele gimnast și-a refăcut viață. Astfel, Marian Drăgulescu trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste cu Simona Sârbu.

Marian Drăgulescu și Simona Sârbu au o poveste de iubire frumoasă, dar diferită. Campionul mondial a ales să vorbească despre povestea de dragoste pe care o are în prezent cu iubita să. Campionul mondial la gimnastică de opt ori, a vorbit în cadrul unui interviu despre o relație deschisă. Acesta a subliniat în cadrul interviului oferit oefrit în urmă cu ceva timp că se numără printre adepții relațiilor deschise. Gimnastul nu se referă la relațile în care partenerii ies și cu alte persoane, ci face referire la modul în care iubiții își știu parolele de la telefon unul altuia că să nu existe nicio suspiciune.

Marian a vrut să clarifice unul din zvonurile care au circulat în ultima vreme despre el, cel legat de o nouă însurătoare. Mersul la altar nu este deocamdată în plan.

„Nu mă însor. Sunt împreună cu iubita mea de un an de zile. O să vină și timpul însurătorii și al copiilor, dar nu e acum momentul. La noi în familie gătim amândoi.

Cel mai greu în relație e să găsești echilibrul, compatibilitatea, acea chimie. Am încredere într-o persoană de la început. Dintotdeauna am intrat cu inima deschisă. Am avut mereu relații deschise. Nu ne controlăm telefoanele, dar avem codurile fiecăruia”, a declarat Marian Drăgulescu într-un reportaj la Kanal D.

Chiar dacă el e din ce în ce mai pasionat de bucătăreală, nu are pretenții de la femei când vine vorba de prezența în bucătărie, dar și-ar dori că partenera să dorească să învețe să facă lucruri împreună cu el, ceea ce s-a întâmplat până acum în cazul Simonei.

„Nu contează dacă o femeie nu știe să gătească, dar e bine să facem lucrurile împreună. Ea e inginer de profesie, lucrează în construcții. Învățăm împreună.  (…) Nu m-a deranjat faptul că nu știa cine sunt. Cu actuala mea iubită a fost chimie din prima”, a completat Marian Drăgulescu.

Adauga un comentariu