Cancan ultimă oră

Cum arată acum Lucian Viziru. S-a mutat în Germania și nu mai are nicio legătură cu actoria

Publicat: 05 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată acum Lucian Viziru. S-a mutat în Germania și nu mai are nicio legătură cu actoria
Lucian Viziru s-a mutat in Germania si s-a facut antrenor de tenis

Lucian Viziru a zis adio showbiz-ului românesc, dar nu pentru a străluci în lumina altor reflectoare. Fratele lui Augustin Viziru s-a mutat de câțiva ani în Germania și și-a descoperit o nouă pasiune, tenisul. Face și bani din asta. A lăsat actoria deoparte și e antrenor de tenis acum.

În trecut, Lucian Viziru era considerat unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz-ul românesc. Era membru al trupei „Gaz pe foc” și reușea cu fiecare melodie să ajungă la inimile domnișoarelor. Apoi, a trecut la next level. Și-a descoperit pasiunea pentru actorie. A fost protagonistul mai multor telenovele de succes, care au înnebunit România.

Aparițiile în telenovele nu i-au adus doar faimă și bani, ci și succes la femei. Lucian a fost implicat în relații amoroase cu unele dintre cele mai frumoase femei din țară. Tania Budi sau Catrinel Sandu sunt doar câteva de pe lista actorului. Doar că nu femeile celebre l-a făcut cu adevărat fericit, ci prima lui dragoste.

Iubita din liceu l-a făcut „bărbat de casă” pe Lucian Viziru

Ema Daniela, iubita lui din liceu, i-a devenit soție în urmă cu 10 ani și i-a dăruit și un băiețel. La trei ani de la marele eveniment, Lucian și Ema au decis să plece în străinătate pentru un viitor mai bun. Au ales Germania și s-au stabilit definitiv acolo. Lucian nu a căutat niciun alt proiect care să aibă legătură cu televiziunea, ci s-a dus pe drumul sportului. Este antrenor de tenis. Dragostea pentru sportul alb vine de la unchiul lui, fostul tenismen Gheorghe Viziru.

„Nici n-aș vrea să mă întorc la viața de dinainte. Acum sunt soț, tată și un om ceva mai responsabil și matur (zic io) decât eram acum 15, 20 de ani. Nu mi-ar plăcea să fiu din nou singur, fără Ema și Mihai.

În primul rând, datorită jobului normal pe care îl am acum, starea mea de spirit este mai bună ca atunci când evoluam în showbiz. Germania nu prea te lasă să stai, așa că atmosfera în casă este una mult mai destinsă decât atunci când eram în România. Dacă părinții sunt mai bine, atunci și copilul va fi mai bine și asta este tot ceea ce contează. La Nemurirea sufletului om avea timp să ne gândim la bătrânețe… sper”, spunea Lucian Viziru într-un interviu acordat PRO TV.

Adauga un comentariu