Cancan ultimă oră

Cum arată acum primul soț al Anamariei Prodan! S-a fotografiat alături de Laurențiu Reghecampf

Publicat: 14 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată acum primul soț al Anamariei Prodan S-a fotografiat alături de Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au traversat o perioadă destul de dificilă

In ultima perioada, zvonul ca Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf ar divorta a luat prin surprindere pe toata lumea! Putina lume stie faptul ca fosta vedeta de la Pro TV a mai fost casatorita, iar sot i-a fost Tibi Dumitrescu.

Anamaria Prodan a fost casatorita cu Tibi Dumitrescu intre anii 1998 si 2006. S-au despartit, iar divortul a fost pronuntat de o judecatorie din Statele Unite ale Americiii. La scurt timp, Anamaria s-a casatorit cu Laurentiu Reghecampf, care la acea vreme era fotbalist.

Fosta prezentatoare TV are numai cuvinte de lauda la adresa fostului ei sot: „Fostul soţ este pâinea lui Dumnezeu pe pământ. Este un om de o bunătate, de un caracter incredibil, un om muncitor, un tată cum puţini sunt. Noi suntem o familie toţi. Tibi s-a căsătorit cu Irina, dar noi suntem aşa ( n.r. uniţi).

 

Este o chestie de educaţie. Nu am ce să-i reproşez primului meu soţ, m-a ţinut ca pe o prinţesă, mi-a făcut toate poftele, ce visam noaptea aveam ziua. Noi amândoi am tras să facem bani pentru copiii noştri.Am divorţat pentru că la un moment dat eu eram un om foarte agitat şi el un om foarte cumpătat, eu voiam televiziune, el nu voia”, a declarat Anamaria Prodan in urma cu mai mult timp.

Pe retelele de socializare a aparut si o fotografie in care protagonisti sunt Anamaria Prodan, Tibi Dumitrescu, Laurentiu Reghecampf si copiii lor, semn ca au ramas in relatii bune.

 

Adauga un comentariu