Cancan

Cum arată Aishwarya Rai la 47 de ani. O mai recunoști?

Publicat: 03 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată Aishwarya Rai la 47 de ani. O mai recunoști
Cum arată Aishwarya Rai la 47 de ani? Se pare că actrița indiana a găsit secretul tinereții, ea fiind în continuare una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Cea mai frumoasă femeie din lume, fostă Miss World, a fost mereu în centrul atenției mondiale. Însă știți cum arată Aishwarya Rai la 47 de ani? Se pare că actrița indiana a găsit secretul tinereții, ea fiind în continuare una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Duminică, 1 noiembrie, actrița Aishwarya Rai a împlinit 47 de ani.

Cum arată Aishwarya Rai la 47 de ani

Frumoasa actriță indiana Aishwarya Rai a împlinit duminica, 1 noiembrie, vârstă de 47 de ani. În ciuda acestui fapt, ea este considerata și astăzi de specialiști că fiind una dintre cele mai frumoase femei din lume. O demonstrează pozele care le urcă constant pe rețelele de socializare, poze care fac deliciul fanilor.

Cu ocazia zilei de naștere, actriță a postat un mesaj emoționant și doua fotografii în care apare alaturi de fiica sa.

„Dragostea vieții mele, Aaradhya, îngerul meu … Te iubesc etern, infinit și necondiționat. Îți mulțumesc ție și mulțumesc tuturor celor care mi-au transmis iubire, binecuvântări și urări azi”, a scris Aishwarya în mediul online, în dreptul a două fotografii în care este surprinsă alături de fiica ei.

În anul 2007, Aishwarya s-a căsătorit cu actorul Abhishek Bachchan (44 de ani), alături de care are o fiică, Aaradhya. Tot luna aceasta, dar în data de 16, Aaradhya vă împlini 9 ani.

În luna iulie Aishwarya Rai Bachchan și fiica ei, Aaradhya, au fost diagnosticate pozitiv cu coronavirus. Soțul actriței, celebrul actor de la Bollywood Abhishek Bachchan, dar și tatăl său, Amitabh Bachchan, au fost testați pozitiv și amândoi au fost internați într-un spital din India.

După anunțarea diagnosticului, starea actriței și a fiicei sale s-a înrăutățit și amândouă au fost internate în spitalul unde se află soțul actriței și tatăl acestuia. Potrivit The Times of India, actrița și fiica ei au petrecut o săptămână în izolare acasă, dar problemele cu respirația, mai exact „imposibilitatea de a respira”, le-au determinat să solicite internarea în spital pentru tratament.

Soțul actriței, Abhishek Bachchan, în vârstă de 44 de ani, a fost cel care a anunțat pe Twitter săptămâna trecută că Aishwarya Rai Bachchan a fost depistată pozitiv cu coronavirus.

„Aishwarya și Aaradhya au fost testate pozitiv pentru COVID-19. Ele vor sta în carantină acasă. Restul familiei, inclusiv mama mea, au fost testați negativ”, a spus Abhishek Bachchan pe Twitter.

Cine este actrița Aishwarya Rai

Aishwarya Rai și-a început cariera în modelling în timpul colegiului. După apariția în câteva reclame TV, actrița s-a înscris în competiția Miss India, sfârșind pe locul al doilea.

Ulterior, în anul 1994, Aishwarya a fost încoronată Miss World, începând să fie distribuită în producțiile cinematografice de la Bollywood.

Debutul ei în film are loc în anul 1997, în pelicula Iruvar. Cele mai de succes producții ale sale includ filmele: Mohabbatein (2000), Dhoom 2 (2006), Jodhaa Akbar (2008), Enthiran (2010) și Ae Dil Hai Mushkil (2016).

În anul 2003, Aishwarya a devenit prima actriță de origine indiană selectată drept jurat în cadrul Festivalului de Film de la Cannes.

Pe lângă cariera să în actorie, Aishwarya este ambasadoarea mai multor organizații și campanii caritabile, printre care și programul Națiunilor Unite privind prevenirea SIDA.

Adauga un comentariu